Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fps i nagłe wyłączenie komputera

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu mam problem z lolem. Gdy włączam byle jaką rozgrywkę, gra po jakimś czasie (3-4 minuty gry) zaczyna klatkować a następnie komputer sam się wyłącza, ale nadal pracuje, a ekran jest czarny. Grałem z kolegą i wyświetliło mu, że wyszedłem z gry, gdy takie coś się stało :/

Dotychczas nie było takiego problemu. Nie wiem czy jakoś możecie mi pomóc, ale jeżeli tak to piszcie :P

Opublikowano

prawdopodobnie komp się przegrzewa. pc czy laptop? daj ss jakie masz temperatury 

Pc :P

Ostatnio wymieniałem zasilacz, i to mogłoby być tym spowodowane?

Ss temperatury bez włączonej gry:

ZDJf.png

Opublikowano

ja kiedyś miałem tak, że mi się monitor wyłączał  i po nim cały komp a okazało się, że coś mi się stało z kartą graficzną.

Sprawdź ją

Opublikowano

ja kiedyś miałem tak, że mi się monitor wyłączał  i po nim cały komp a okazało się, że coś mi się stało z kartą graficzną.

Sprawdź ją

Raczej to nie wina karty.

Jednak nie wiem do końca, bo gdy włączam inną grę i gram długo to nie wyłącza się tylko normalnie pracuje :P

Opublikowano

dał u góry entelegncie.

wyczysc go w srodku.... bo troche ciepło mu

A może lepiej gdy wymienie  wentylatorek czy coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...