Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Optymalizacja w 9.0

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za niecalą dobe wejdzie aktualizacja i mam takie pytanko czy bedzie mozna wylaczyc czolgi HD i wszystko inne co poprawia grafike w 9.0? Nie mam slabego kompa ale troche mnie przeraza ta grafika.

Opublikowano

Te HD to normalna tekstura nic nie poradzisz nie powinno lagować .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Daj sobie automatyczna grafikę i Ci się samo dostosuje i nie będziesz miał problemów.. 

Opublikowano

Daj sobie automatyczna grafikę i Ci się samo dostosuje i nie będziesz miał problemów..

to nie dziala chyba, mi dostwosowwuje do wysokich, gdzie mam ledwo 20 fps...

Top: Czolgi hd sa tylko na najwyzszych ustawieniach, na nizszych jest wiecej fps. Na srednich nkc sie chyba nie zmienilo.

Opublikowano

A tak żeby nie spamować pytaniami , optymalizacja WoTa się poprawiła ? Czy mi sie wydaje bo na wysokich miałem 15 fps a teraz mam 20-25.

Opublikowano

Tak, czesciowo uruchomili wielordzeniowosc. wiekszosc nadal zuzywa z 1 rdzenia, ale fpsy nieznacznie sie poprawily i zuzycie idzie czesciowo na all.

Na maksymalnych powinno byc roznie, ze wzgledu na modele hd.

Opublikowano

Najpierw poczytajcie potem się wypowiadajcie okej? Może nauczcie się, zanim zaczniecie bzdury pisać o HD ok? Wcześniej też mieliśmy czołgi w HD z tym, żeone były powiększone z niskiej rozdzielczości do HD (tyle samo pikseli tylko teraz piksel nie jest rozciągnięty na 4 tylko na 1 czyli 4 osobne). W garażu są lekkie lagi :/ ale to nic. W garażu mi dość mocno laguje, za to w bitwie mam 45fps (min 22) na ustawieniach wysokich/maksymalnych i wszsytkie renderingi itp na 100%)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...