Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problemy po formacie

Lon333ly

Pytanie

Opublikowano

Cześć

Słuchajcie, chciałbym was poprosić o pomoc.

Przedwczoraj zrobiłem formata, gdyż coś mi się na dysku zepsuło. Już wszystko gra, oprócz pewnej sprawy. Strasznie muli i coś stało mi się z YT.

Zacznę od pierwszej rzeczy.

Tak, jak kiedyś miałem 60fps na średnich w LoL'u, tak teraz mam 10-12 na niskich. Sterowniki do karty mam aktualne, wszystkie update'y systemu już zrobione.

Druga sprawa, to odtwarzacz na YouTube. Zwiększył mi się do takich wymiarów, że mój komputer nie wyrabia po prostu. Nie jest to spowodowane tym, że dałem powiększenie tym guzikiem specjalnym, do tego przeznaczonym, czy też kliknąłem CTRL +, czy co tam. Ale muszę zmniejszać okno przeglądarki, aby mi się zmniejszył odtwarzacz do takiego rozmiaru, by nie przycinało.

Za pomoc wynagrodzę.

Pozdrawiam

@EDIT

Dodam, że mam Windows 7 ultimate 64 bit. Wcześniej nie miałem z nim żadnych problemów.

1389638202-U295319.png

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref

Proszę o pomoc, chciałbym chociaż muzyki sobie normalnie posłuchać, bo o graniu w cokolwiek to mogę sobie pomarzyć...

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...