Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugie Konto ?

MrPatrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Ziomeczki . Mam pytanko czy opłaca się zrobić 2 konto na Eu West lub North America . Sam posiadam na EU nodric east 30 lvl Dywizja w miare :) . Pytam głównie się tych co posiadają konta na tych serwerach bądź mają wiedzę na ten temat .

212z9rs.jpg

Opublikowano

Na Euw nie odczujesz roznicy do Diamond I, graj na East i osiagnij cos wiecej, po co ci takie zmiany. Po za tym na innych regionach mniej znajomych gra.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na innych serverach nie spotykasz tak Polaków jak na EUNE więc nie będzie ogromnego flame'u,a tak po za tym to servery raczej niczym innym się nie różnią.

Opublikowano

Ja mam 2 konta.

Main - euw

Smurf - eune

Gram rzadko, lecz sobie gram na zmianę. Raz tu, raz tam. 

Jeżeli masz czas je lvlować do 30 to się opłaca. W sumie jest ciekawie pograć również na innym serwerze żeby odczuć jakąś różnicę. 

Opublikowano

Plusy 
Brak polakow. Nie chodzi mi o wszystkich , ale o flamerow .
Brak wyzywania o feed
Brak stealowania lini . Piszesz i pref mid masz  80% mida
Brak pisania ks....

Minusy
Czasem wiekszy ping
Miej znajomych
Zawsze wersja angielska
No i nabijanie lvl 
Moim zdaniem to wszystko sam gralem na euw , ale przenioslem sie na eune ze wzgledu na znajomych;)

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Plusy

Brak polakow. Nie chodzi mi o wszystkich , ale o flamerow .

Brak wyzywania o feed

Brak stealowania lini . Piszesz i pref mid masz 80% mida

Brak pisania ks....

Minusy

Czasem wiekszy ping

Miej znajomych

Zawsze wersja angielska

No i nabijanie lvl

Moim zdaniem to wszystko sam gralem na euw , ale przenioslem sie na eune ze wzgledu na znajomych;)

Nabijanie lvl można wywalić. Znajomych można także zachęcić na EUW. No akurat z pingiem się zgodzę. A brak polskiej wersji językowej traktowałbym jako plus.
Opublikowano

Na Euw nie odczujesz roznicy do Diamond I, graj na East i osiagnij cos wiecej, po co ci takie zmiany. Po za tym na innych regionach mniej znajomych gra.

Kolejny pan co się nie zna.

=============================

Różnice już odczujesz od 25lvl ,gdzie gracze już są podnieceni ,że niedługo 30lvl

Brąz I spokojnie ,by zniszczył silver III z naszego servera.

To samo gold III to u nas Platyna I.

Więcej się nauczysz.

Moje 1 konto było na serverze EU West ,wylądowałem w b2 tymczasem robiłem smurfa na eune ,ponieważ tam więcej znajomych gra.

Wbiłem S5 na EU West.

Na smurfie ,gdy wbiłem i zagrałem 10 placement ,wylądowałem w Silver I ,po czym BEZPROBLEMOWO ciągle wygrywałem ( 1 l ) ,aż wylądowałem w gold V

Poziom znacznie się różni ,na WEST więcej się nauczysz ,a poza tym można spotkać sławne osoby.

Ludzie... nie piszcie nic w tym temacie ,jak sam autor powiedział ,żeby wypowiadały się osoby ,mające doświadczenie z tym.

PS. Ten silver v jest już przeniesiony na EUNE i żałuję ( ze względu na znajomych ). Bo i tak miałem 2 konto ,teraz znowu robie smurfa ,ale na North America ,ponieważ nie wiem jak tam sprawa wygląda ,ale z tego co wiem wysoki poziom.

Po Gold V praie w ogóle nie zobaczysz trolli.

Mało TYPOWYCH polaczków

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Brąz I spokojnie ,by zniszczył silver III z naszego servera.

To samo gold III to u nas Platyna I.

Widziałem wiele osób co pisały podobne historie np.

platyna 1 west to jak diamond 1-2 east, a  nie radził sobie typek na inne platyny.

Inna sprawa to taka że - seria winów dobiera ci do teamu lepszych do enemy gorszych - łatwiejsze wygrane.

Poziom east i west się nie różni jeżeli chodzi o soloq. Natomiast 5v5 teamowe już tak.

PS Przypomniała mi się historia jak pomagałem z dywizją koledze z silvera.

Jakiś osobnik napotkany na soloq pisał że jest smurfem platyny 5 z westa (podał wtedy nawet konto) i twierdził że west plat to jak east diament. Bardzo się zdziwił jak pojechał go silver (dla jasności - przeciwny gracz (midlaner silver) nie był jakimś super graczem, eloboosterem, smurfem).

Każdy gracz ma inne tempo rozwoju, każdy gra inaczej i każdy ma lepszy i gorszy dzień. A te 2 serwery wg. skilla soloq, jak wspomniałem już wyżej są takie same.

"po gold V nie zobaczysz trolli" - Niestety, prawda jest taka że trollowali mnie nie raz i w d1, tak więc mało jeszcze wiesz o tej grze. Trollowanie jest wszędzie, tylko że w innym stopniu.

League of Legends

Opublikowano

Posiadam 2 konto na wescie. Roznice odczulem po 3 miesiacach grania. O dziwo ani raz nie bylem flamowany. Jak kto woli. Ja mam tam aktualnie plat 1 i idzie mi swietnie :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Ok ok ... Dzisiaj dopiero zauważyłem wasze komentarze  <3 , więc narazie prosze szanowną Administracje ( lizus ) o zamknięcie tematu .

Thanks for comment . Oczywiście wszystkich wynagrodze Like-ami

212z9rs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...