Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Reklamy za NX

komikspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż wypelnilem pare reklam min. 

http://www.mpcforum.pl/topic/957078-nx-2200-nx/#entry7564789

no i zrobiłem wszystko a gdy wchodze w pomoc tam w pucharse nx w tokenads to pisze mi że ofera została niewypełniona . Pomocy.

Mój osprzęt :D

Google Chrome

i starter z orange

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż wypelnilem pare reklam min. 

http://www.mpcforum.pl/topic/957078-nx-2200-nx/#entry7564789

no i zrobiłem wszystko a gdy wchodze w pomoc tam w pucharse nx w tokenads to pisze mi że ofera została niewypełniona . Pomocy.

Mój osprzęt :D

Google Chrome

i starter z orange

Jesteś pewny, że wszystko wypełniłeś a nie wyłączyłeś strony przed czasem?

Poczekaj 24h i zobacz jaki będzie status reklamy ale także możliwe jest, że reklama już po prostu nie działa.

Opublikowano

Ale czytalem na Mpc że działa na chrome i starterze orange

A  jak mam np taką reklamę jak tutaj dałem linka ? pls dajcie instrukcje

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Nie wiem czy ta reklama jeszcze jest, lecz zapewne aby ją wykonać trzeba:

• Podać numer
  • Odczytać PIN, który przyszedł
  • Podać PIN (zgodzić się na subskrypcję)

Jeśli wykonasz te czynności, subskrypcja będzie aktywna i będzie Ci pobierała ok. 5 złotych 3 razy w tygodniu... dlatego warto ją robić na starterze, gdzie jest mało kaski i następnie anulować subskrypcję jak przyjdą NX... aczkolwiek te reklamy są 'mądrzejsze', że się rzadziej da nabrać na to.

Także, jeśli NX nie przychodzą, zgłoś wniosek do rozpatrzenia :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A podasz reklamy za ok . 1000 nx które działają

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...