Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] ad

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chciałem na smerfie kupić runki pod ad lepiej składać tak normalnie ad czy może np fula czerw i tych wielkich na penetracje? mozecie podac w sumie cale propozycje run dam like chciałem grać tam np kha zixem itp. oraz czy kupic per lvl czy moze normalne?

Opublikowano

flat ad, nie kupuj armor penetracji - lepiej ad

żadnych per level - runki mają dac lepszy start

nie full ad - kup resisty (głównie armor, ale też trochę mr opcjonalnie.) 

Opublikowano

a na jungle as? poza tym to armor na lvl sie przyda bo masz go o wiele wiecej zamiast 9 to w zoltych masz 20cos armora pozniej i ciagle mi sie wydaje ze w late z pene dalej zajde mozecie podac na junglerow tez? 

Opublikowano

Ja bym nie kombinował tylko brał normalnie AD Amor itp Bo runy maja ci pomóc w wczesnej fazie gry a kto ma armor a early :P Zdecyduj sam .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Znaki AD te zolte armor a niebieskie MR per Lvl i esencje ad (ja mam ad ad i hp). Tak btw. Runy pod armor zostaly zmienione wiec zdaje mi sie ze bedzie armor per lvl bardziej oplacalne.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Osobiście mam teraz AD marki, Arpen quinty, armorowe żółte i mres niebieskie, z jedną crit chance niebieską, czasem mi ratowała dupę w low lvlowej wymianie. Aczkolwiek kolega liczył, że wyjdzie lepiej, jeśli marki będą pod arpen, a quinty pod ad, zamiast tak jak ja mam. Ale nie chce mi się zmieniać całej strony dla jednego ad więcej ^^ 

Kiedyś jechałem na LS quintach, ale po nerfie nie są aż tak viable.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...