Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o powrót do WarRocka

REq94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sytuacja w grze warrock, kilka lat temu pogrywałem sobie jak była na topie ale potem przestałem, jak wyglada teraz sytuacja, duzo jest graczy? i czy nadal sa tzw. cziterzy? czy wgl tez oplaca sie grac od nowa po tylu latach?

Pozdrawiam.

Opublikowano

ja mialem identyczna sytuacje xD ale wrocilem no i musze Ci powiedziec ze jestem w szoku... Naprawde jest malo haxow co doo graczy sadze ze nawet ich przybylo jak nexon wzial sie za gre yy eventy fajne wgl wyszla gra na + xD. Tak oplaca sie grac od nowa (wlasciwie to moge Ci polecic WR Montane, to samo tylko ze free to play prakycznie <3 )

Opublikowano

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sytuacja w grze warrock, kilka lat temu pogrywałem sobie jak była na topie ale potem przestałem, jak wyglada teraz sytuacja, duzo jest graczy? i czy nadal sa tzw. cziterzy? czy wgl tez oplaca sie grac od nowa po tylu latach?

Pozdrawiam.

Czy opłaca się no wiesz możesz wrócić i sprawdzić jeśli Ci się spodoba to będziesz grał. Co do twoich pytań to hacki są nadal, może publicznych troche mniej ale czy vipy czy publiczne tak istnieją jeszcze po prostu mniej osób je robi. :) Konkretniejszy problem jest teraz z lagami. Na moim przykładzie mam internet 32mb/s 30 pingu w roomie i odczuwalnie lagi może powiem tak przeszkadzające lagi w normalnej grze. Jutro mają naprawić lagi więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli je naprawią i będzie ok. To możesz wracać znaleść sobie jakiś klan ogarnięty i grać w klanie. Pozdrawiam.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

ja mialem identyczna sytuacje xD ale wrocilem no i musze Ci powiedziec ze jestem w szoku... Naprawde jest malo haxow co doo graczy sadze ze nawet ich przybylo jak nexon wzial sie za gre yy eventy fajne wgl wyszla gra na + xD. Tak oplaca sie grac od nowa (wlasciwie to moge Ci polecic WR Montane, to samo tylko ze free to play prakycznie <3 )

Masz rację, że NEXON wzięło się za grę ale nie bez powodu, bo przecież chodzi o pieniądze.

@REq94

Tzw. "czitery" zawsze byli, są i będą i to jest pewne. Jeżeli chodzi o samą grę to na pewno jest lepiej niż było to wcześniej za GF. Częstsze eventy, updaty oraz cotygodniowy MassBan, w którym zostają zbanowane osoby, które używają wspomagaczy.

Opublikowano

To jeszcze od siebie powiem, że jeśli nie grałeś dłuższy czas to nowy WarRock może Cię zaskoczyć... pozytywnie i negatywnie, zależy od twojej osoby.

Mnie się podoba, zaskoczył mnie poztywnie, przede wszystkim jak na roomach G1 co drugi był jakiś hacker, teraz mniej się spotyka. Wyeliminowali też parę bugów na mapach, dodali pełno nowych map i trybów gry. Dodali pełno nowych broni... ale wiadomo, żeby korzystać z pełnego uroku WarRock'a trzeba mieć troszkę kasy... a tak to wchodzi na montanę i jest tam wszystko za free, serwer godny polecenia ;)

Co do lagów na globalu, powiedziałbym, że jest ich tak samo jak kiedyś, niby mieli zmniejszyć poprzez nowe serwery dane na dany obszar, ale jakoś to nie pomogło.

Musisz sam spróbować, zawsze można odinstalować grę :p

Pozdrawiam,

Wilczek 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...