Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AKUMA NO RIDDLE

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

g016.jpg?v=11376353023

Gatunek: Akcja, Romans

Tematyka: Szkolne życie, Yuri

Opis

Haru Ichinose to uczennica prywatnej szkoły z internatem dla dziewcząt, Akademii Myoujou. Bohaterka jest celem dwunastki płatnych morderczyń, które, udając uczennice, próbują wypełnić swój kontrakt. Tokaku Azuma także przenosi się do tej placówki w celu zabójstwa Haru, jednak z czasem rodzą się w niej uczucia do drugiej dziewczyny – sprawia to, że zmienia ona zdanie i postanawia chronić Ichinose przed resztą asasynów.

76561198041325734.png

Opublikowano

Póki co w mojej pierwszej dwójce sezonu jeśli chodzi o serie które już emitują. Klimat jest dobry i czuję psychozę w powietrzu:) Jak utrzyma 'obecny' poziom 2 już wyemitowanych epów to spokojnie jest to więcej niż trzeba by mnie zadowolić :D Postacie fajnie wykreowane

@down

może i jest ciekawe ale mniej, szczególnie po tym co działo się w drugim epie..sporo schematów

Opublikowano

Szału nie ma, dupy nie urywa.

W każdym razie wyróżnia się z obecnych tytułów to trzeba oglądać.

@up

Co sądzisz o Black Bullet ? Moim zdaniem to może być całkiem ciekawe anime (tym bardziej, że voice aktor głównego bohatera podkładał głos Erenowi z AoT).

No i ta cała Tendou Kisara przypomina Yomi z Ga-Rei: Zero --> ruchable.

I jeszcze co do tematu, naprawdę nie rozumiem ludzi wrzucających odnośniki do tej złodziejskiej strony animezone.. Eh

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ja wczoraj już obejrzałem sobie te 2 odcinki, które są dostępne i ogólnie to mi się spodobało :)

Klimat ma + jest inne niż inne tytuły.

Zobaczymy jak to będzie w następnych odcinkach :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Z traileru nie wiem czemu,ale przypominało mi Mirai Nikki :D To był chyba jeden z powodów dla którego zabrałem się za to anime.2 odcinki nie powalają,aczkolwiek nie odstraszają,ba!Wręcz zachęcają do oglądania dalszych odcinków.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...