Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka grających kont na wirtualnych maszynach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec, tak jak w temacie wiem ze da sie cos takiego zrobic. czytalem ze musze posiadac windowsa np. 7 na plycie lub po prostu sciagnietego. i tu moja wiedza sie konczy. co dalej ? jakiego programu do tego uzyc i jakby byla instrukcja do niego to bardzo bylbym wdzieczny. slyszalem tez o pewnym programie (ktory podobno nie dziala, a raczej niektorym dziala a niektorym nie) wiec prosze nie piszcie mi o tych ktore byc moze dzialaja albo moze. chce pewne konkretne programy ktore ktos juz testowal. kieruje ten temat glownie do osob ktore wlasnie tego uzywaja i mogly by mi pomoc. za dobre podpowiedzi poleci gromada + + + +

Opublikowano

Pobierasz z tpb windows tiny 7 klonujesz masxyny x 150 w moim przypadku.Ja osobiscie uzywam burnbota i cloudbota oba platne i sprawuja sie zajebiscie np. Dzis dostalem perm euw za flame konto diamond 3 juz na nowym acc dobija mi 30 i konczy 100 refow z czego bede mial rp/ip na postacie/skiny/runy

IQpyWN8.png

Opublikowano

Chodzi Ci raczej o program VirtualBox. Musisz pobrać z neta Windowsa 7 zapisanego na .ISO. I po prostu odpalić przez VirtualBox'a. Jest to maszyna wirtualna, której tkj. nie ma ;/

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Pobierasz z tpb windows tiny 7 klonujesz masxyny x 150 w moim przypadku.Ja osobiscie uzywam burnbota i cloudbota oba platne i sprawuja sie zajebiscie np. Dzis dostalem perm euw za flame konto diamond 3 juz na nowym acc dobija mi 30 i konczy 100 refow z czego bede mial rp/ip na postacie/skiny/runy

Nie mowie ze to ''Klamstwo''

Ale zapewne tak ;)

sygnaturaq.png
Opublikowano

Nie mowie ze to ''Klamstwo''

Ale zapewne tak ;)

niby czemu sadzisz ze to kłamstwo?

bo cie strollwoalem w twoim idiotycznym temacie? użyj czasem móżgu pseudo informatyku

IQpyWN8.png

Opublikowano

Mylisz sie koles ;p Oszukujac kogos oszukujesz siebie ;d Bo to nie prawda co tam pisales.... Nikt by nie ryzykowal straty diamentu

sygnaturaq.png
Opublikowano

Mylisz sie koles ;p Oszukujac kogos oszukujesz siebie ;d Bo to nie prawda co tam pisales.... Nikt by nie ryzykowal straty diamentu

niby czemu naprawde obchodzi mnie konto ktore zrobilem za darmo chyba ze liczysz hajs za prad.
IQpyWN8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...