Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reflinki a ban

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko zastanawialem sie czy by nie kupic sobie np. 10 zeby miec te 975 rp i strone run i 5k ip. Bo jest taniej niz rp kupic. Albo odrazu dowali do 100 na przyklad i wtedy to jest biznes. Ale jaka jest szansa na bana przy 10 a jaka przy 100?

Opublikowano

Banów raczej nie ma. Przy małej ilości kont mają to gdzieś. Ale gdy pojawi się w krótkim czasie większa ilośc kont, np. 100+ to mogą się zaciekawić.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

polecam na forum bola kupować refy. moj ziomek najebał tego na bodajże 27k rp i srednio co miecha kupuje ileś tam refów żeby dostawać 5k rp. bana nie ma. jeśli o mnie chodzi to swego czasu robiłem na smurfa który dziś jest moim mainem refki na 5lvl dla 250pz. zrobiłem ich ponad 600 na jednym ip w ciągu około 3tygodni, problemu nigdy nie bylo. 

Opublikowano

Ja mam na glownym koncie od roku 726 refflinkow robionych na zmiennym IP i nie ma problemów tylko byly robione z glowa okolo 10-15 dziennie a nie jak niektórzy ze 100 dziennie wala

Opublikowano

banów nie ma ale możesz stracić reff i nagrode ja kupiłem 10reffów za 2 tyg. 25. Odrazu nie warto robić tych 100.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Na allegro kupiłem sobie chyba 8 refów i nie mam z tego powodu żadnych problemów, było to stosunkowo dawno (jakieś 2-3 miechy temu) :) także mniejsze ilości raczej bezpieczne, z mojego doświadczenia. Kolega kupił 15 na raz i też nic (w tym samym czasie co ja) :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...