Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPCforum.pl,

Chciałbym się zapytać, czy znalazłby się sponsor, który zainwestowałby w moją twórczość. Planuje przygotować serwer easy-medium z ciekawymi rozwiązaniami. Ogólnie rzecz biorąc, projekt chciałbym zacząć od 0 dlatego też na wstępie zaznaczam, że oczekuje najtańszego vps'a z freebsd X.X (bez różnicy, z która wersją będę musiał współpracować), natomiast po wykonaniu solidnych podstaw, sprawdzeniu i wydaniu ostatecznej wersji chciałbym poprosić o konkretniejszą maszynę, która zapewni optymalne warunki (na pewno maszyna mieć powinna ssd'ka) dla społeczności, którą będziemy ściągać i utrzymywać. Stronę WWW wraz z forum prawdopodobnie postawie na swoim vps'ie, który będę opłacał z własnej kieszeni (samą stronę postaram się przygotować), również istnieje możliwość, że zwerbuje paru zaufanych ludzi, którzy wniosą odpowiednią pomoc.Wszystkie kwestie finansowe omówimy na prywatnym komunikatorze mpcforum, natomiast chciałbym napomnieć, że żadnej fuzji, upierdliwych techników i pseudo sponsorów nie szukam i nie chcę z takowymi prowadzić jakiejkolwiek współpracy. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Trzeba nawiazac fundamentalne relacje obu stron, dlatego tez osoby z naprawde gotowymi projektami wola dozbierac i zaryzykowac, anizeli oddac cala swoja prace w nieodpowiednie rece. Wystarczy na naszym forum przeszukac dzialy zwiazane z tematyka Metin2 (sponsor ukradl pliki albo technicy "umoczyli" i serwer stal moze 7 dni z przerwami).

Opublikowano

Mogę zostac Twoim sponsorem :)

Mam do dyspozycji 50 złotych na dedyka + 10 zł na reklamy

z ISu oczekuje 97% dochodów

Moja oferta, jeżeli sie nie podoba to trudno :)

buahahahahahaha 50zł na dedyka? nawet za tyle nigdzie nie dostaniesz chyba. VPS za 50zł może z 60 osób uciągnie, przy większej ilości już lagowało będzie.

NIE POLECAM.

Opublikowano

buahahahahahaha 50zł na dedyka? nawet za tyle nigdzie nie dostaniesz chyba. VPS za 50zł może z 60 osób uciągnie, przy większej ilości już lagowało będzie.

NIE POLECAM.

Ty nie wiesz co to ironia?

Opublikowano

Ty nie wiesz co to ironia?

wiem co to ironia, nie musiał jej używać. bezsensownie tylko nabija sobie posty w tematach, które ludzie zakładają na poważnie i oczekują poważnych odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...