Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascandia [Easy]Dedyk PL

ArkadiaMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do moderatora : Generatora brak ze względu na zbyt dużą grafikę.

Do Hejterów: Nie jest to żaden gotowiec. Pliki zostały edytowane a bugi naprawione.

Mam pełne prawa na wykorzystanie grafiki. Serwer wraca po dużej metamorfozie!

Poprzedni temat do usunięcia.

untitled.png

Parametry:

Procesor : Xeon E3-1220v2 4-cores

RAM : 16GB DDR3

Łącze : 10Gbps

Witaj w krainie Ascandia. Przedstawiamy wam nowe oblicza rozgrywki Metin2. Dawno temu zanim kamienie Metin nawiedziły królestwa Chunjo, Shinsoo i Jinno, grupa osób mająca dosyć wojen, poddała się kolonizacji na dalekim zachodzie. Byli pewni, że tworząc nowe miasta z dala od złego wpływu kamieni Metin, będą mogli wieść spokojne życie. Niestety, ich radość nie trwała zbyt długo.. Jeden z władców okazał się bezwzględnym tyranem, prowadząc okropną politykę. Doprowadziło to do rozbicia miast, na trzy osobne państwa: Ascarię, Larię, oraz Nirię. Pomimo wojny na wschodzie, bóg smoków zainteresował się sytuacją nowych kolonii i postanowił wysłać część swojej mocy na nowe tereny. Moce te, były zamknięte w trzech kamieniach i zostały rozrzucone po nowych terenach. Miały one na celu nieść pomoc, oraz nadzieje ludziom w trudnych chwilach. Po znalezieniu kamieni przez trójkę towarzyszy, ich oczom ukazały się trzy smoki. Były one patronami , którzy mieli strzec państw przed niebezpieczeństwami, oraz przynieść królestwom pokój. Gdy już wszystko zmierzało do rozwiązania całego konfliktu, okropny tyran wydostał się z lochów i sprowadził na państwa falangę kamieni Metin. Od tamtej chwili, wszystko się zmieniło. Przez działanie złych mocy, patroni popadli w konflikt i zaczęli się ze sobą ścierać. Legenda głosi, że śmiałek który ponownie zgromadzi wszystkie klejnoty smoków, będzie mógł złączyć całą moc i za sprawą Boga smoków ponownie przynieść wioską dawną świetność.. Być może, to jesteś Ty?

linki_zpsb8adfc15.png

Strona Główna

TYMCZASOWA:

www.ascandia.pl

www.ascandia.pl

Download:

https://mega.co.nz/#!FlwwQShJ!dE7s47ixWPc3JnRd8qhoH4B0xPu0Mco0k9_YcMThePw
Scan : http://zapodaj.net/0df2f9eb5add5.png.html

Teamspeak3:

podstinfo_zps9786fc9c.png

POZIOM: Na ArkadiaMT2.pl postanowiliśmy dogodzić większości z Was i stworzyć unikalny serwer z optymalnym poziomem trudności. Stwierdziliśmy, że najlepszym rozwiązaniem jest umożliwienie zdobycia 150 poziomu postaci + 120

punktów statusu. Gracz uzyskując kolejne poziomy, będzie stopniowo odczuwał wzrost poziomu trudności.

DOŚWIADCZENIE: Mnożnik doświadczenia nie jest proporcjonalny do globalnych serwerów, gdyż tabela doświadczenia została gruntownie przez nas zmodyfikowana. Wartość mnożnika waha sie między 50 a 100.

KRÓLESTWA: Zmieniliśmy nazwy królestw, ich nazwy oraz tekstury miast. Od tej pory wioski wyglądają znacznie lepiej. Królestwa prezentują się następująco: Ascaria | Niria | Laria

YANG: Drop pieniędzy został podniesiony mniej więcej 50 krotnie. Sztabek na serwerze nie znajdziecie. Przedmiotami o dużej wartości są dwa rodzaje bryłek: 250mln yang, 400mln yang.

DROP: Zdobywanie mało wartościowych przedmiotów, zostało zminimalizowane.

ULEPSZANIE: Ulepszacze zostały dodane tylko na nowe przedmioty, oraz bronie i zbroje 65/66+ na poziomy 7/8/9. Na serwerze magiczny metal będzie do zdobycia z bossów i Metinów oraz misji.

han_zpse6228a23.png

han1_zps389f1b04.pnghan3x_zpsc1082718.pnghan4_zps85978262.pnghan5_zps8d245517.pnghan6_zpsc8af9443.png

bronie_zps7602ef07.png

bronieall2_zps4e36483b.png

zbroje_zpseda4e62e.png

zbroje90_zpsd8472cb4.png

zbroje120_zpsbd051cc4.png

zbroje150_zpsdc83ac8b.png

skills_zps394c7794.png

Każda umiejętność po 17pkt zamiast a M wchodzi na P.

Dodatkowo: Najwięcej graczy jest w królestwie Ascaria więc tam zapraszamy. Serwer stoi już kilka tygodni.

Opublikowano

Co można sądzić o serwerze, który działa na gotowcu Grayst.pl, nawet nie użyliście własnej grafiki ze cooltext.

Nie polecam z góry serwera, nie szkoda Wam kasy na dedyka wydawać ?

Opublikowano

Prezka nie powala na kolana. Grałem na tym serwerze to nikogo nie było nikt nie odpisywał pustka. Serwer stoi już pare tygodni+jest na gotowcu. Jak byście zmienili pare rzeczy coś orginalnego dodali to chętnie zagram. Pozdr

PS: Jeśli chcecie to grafike zawsze można zrobić wystarczy poprosić:)

Opublikowano

Jedyne co mi sie tu podoba to - NIC -

Systemy nie ciekawe...

w Prezentacji prawie niczego nie ma.. mapy,metki,dungeony,bossy..

Zróbcie coś lepszego..

Nie zawitam raczej na pewno.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Dodajcie jakieś dungi, lvl 255, zmieńcie te bronie z PLa jak można tak karać graczy nimi, jakieś systemy run itd, bossy itp.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Doswiadczenie na PL'u jest na poziomie 100% a tutaj jest 50-100% ?  To wbicie 50 lvla bedzie trawo 4-7dni ... Tak samo jakna plu lub jeszcze gorzej.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Że tak powiem,krótka piłka grafike zajomana od prezentacji chyba serwera arkadii ale nie jestem pewnien,lecz tą grafikę już gdzieś widziałem.

Gotowiec Grayst'a i dodatkowo ss też nie są ze serwera.

Nic mi nie przypadło do gustu,z mojej strony szczerze nie polecam..

Opublikowano

tą prezentacje mogę sobie wydrukować i podetrzeć dupe ;-)

Jest tak chujowa ze szkoda mi jej nawet komentować.

Jeśli to ma przyciągnąc graczy to gratuluje IQ musku

Szkoda czasu na pobieranie tego syfu... do kosza.

34936225596133965186.png

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Pliki zostaly wrzucone na mpc po tym jak mielismy konflikt z czescia teamu. Pobierzcie je i porownajcie z tymi wtedy mozemy rozmawiac.

Ale dodaj coś do tej prezentacji wg nic nie wiem. To nawet nie przyciąga graczy :P W ile robiona prezentacja 10-20 min ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...