Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super boska wersja BOLA !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

folder w środku jest pusty. nie posiada żadnego wbudowanego skryptu. pzoatym forum nie popeira piractwa ;)

Pomyśl zanim coś napiszesz albo sprawdź co to piractwo chłopcze :)

A bola możesz pobrać na oficjalnej stronie i sam Ci sie spatchuje.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Pomyśl zanim coś napiszesz albo sprawdź co to piractwo chłopcze :)

A bola możesz pobrać na oficjalnej stronie i sam Ci sie spatchuje.

cracked skrypt, które są płatne to piractwo. pobrałem i zobaczyłem... wsyzstko puste ;) swiezo ze strony bola pobrany plik

dodatkowo, niektórzy zaraz po pobraniu maja failed to login/download więc chłopcze zamilcz :D.

na pozybcie sie tych 2 rzeczy wystarczy podmienic exe oraz/lub dll

jdr1.png

Opublikowano

Pisałem za hurionem i powiedział, że wrzuci dzisiaj skrypty scrackowane, bo po prostu po patchu zapomniał zuploadować bola. 

Po pobraniu tej wersji nie ma żadnego failed to download i właśnie to jest dobre. Nie wiesz to zamilcz.

Opublikowano

Pisałem za hurionem i powiedział, że wrzuci dzisiaj skrypty scrackowane, bo po prostu po patchu zapomniał zuploadować bola. 

Po pobraniu tej wersji nie ma żadnego failed to download i właśnie to jest dobre. Nie wiesz to zamilcz.

a co jest neizrozumiałe w tym, że na forum nie można dać wersji cracked? jest to piractwo, którego na forum się nie popiera. + napisał, że full skrypty a nie ma nic. tyle w temacie. nei aptrzer na to co b edzie tylko na to co jest.

jdr1.png

Opublikowano

No racja skryptów teraz nie ma. Mam nadzieję, że wieczorem już będą. Ale jeśli moderator też uzna, że to piractwo to ok nie będzie ich tutaj ;p

Opublikowano

No racja skryptów teraz nie ma. Mam nadzieję, że wieczorem już będą. Ale jeśli moderator też uzna, że to piractwo to ok nie będzie ich tutaj ;p

uzna. sam byłem swiadkiem kiedy tutorial z cw za free został usuniety i powiedział mdo ze piractwo. najlepiej aby wysąłł np. na pw komus kto chce :) ja bym chciał ale zalezy co ma :)

jdr1.png

Opublikowano

też jestem ciekaw co ma ;p Ważne, że płatne to lepsze ;p 

To jak już to wrzuci to poprosze go żeby założył temat chociaż modek pewnie go usunie ale mniejsza ;p

Opublikowano

też jestem ciekaw co ma ;p Ważne, że płatne to lepsze ;p 

To jak już to wrzuci to poprosze go żeby założył temat chociaż modek pewnie go usunie ale mniejsza ;p

ale mneijsza ze dostanie bana.... chyab ze ma parasol ochronny tak jak ja :3. 

jdr1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...