Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc przy tworzeniu aplikacji, stron itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Nie jest to oferta handlowa, lecz prezentacja mojej osoby :) )

Cześć.
 Postaram się najkrócej jak się da  :)
Mam na imię Wojtek, uczęszczam do Technikum Mechatronicznego. Na co dzień zajmuje się hobbystycznie - programowaniem mikroprocesorów oraz mikrokontrolerów, systemów z zakresu automatyki i robotyki a także stronami z tego zakresu i nie tylko. Pisaniem programów, o konkretnej funkcjonalności.  Tworzę także "autopatchery" itd. : Posiadam już wersje podstawową, którą zmodyfikuję pod konkretny serwer lub wykonam od zera - do znalezienia na mojej stronie poniżej.

Autopatcher - prosty:
- Oparta jest na bazie MySQL lub systemie plików tekstowych.
- Pobieranie asynchroniczne lub strumieniowe.
- dekompresja plików po pobieraniu.
- Status serwera oraz 'newsy'.
- Możliwość dostosowania do dowolnej wersji graficznej (Po wysłaniu plików graficznych lub zamówieniu grafiki u mojego znajomego: Jemilo).
- Przygotowanie serwera plików.
- Mogę wykonać prostę zabezpieczenia przed konkretnymi 'maszynkami' itd.
- Możliwość samoaktualizacji patchera (zmiana np. szaty graficznej po udostępnieniu dla graczy).
- Udostępnienie kodu.

Posługuje się takimi językami jak PHP, javascript, c/c++, html+css, asembler, obsługa baz danych SQL.
Mogę wykonać inne pracę po wcześniejszym uzgodnieniu - z zakresu tworzenia aplikacji jak i webaplikacji - nawet z zakresu automatyki domowej  :)
Proste portfolio wykonane na szybko, umieszczone są tam jeszcze bardzo stare pracę - w miarę możliwości będę aktualizował.

www.wojciechzajda.tk

Kontakt: PW lub [email protected] (24/7) - Po nawiązaniu współpracy podaje szczegółowe dane kontaktowe jak numer telefonu czy prywatny mail. Poszukuję doświadczenia i wyzwań :)

(W razie jakiś niezgodności, prosił bym moderatorów o czas na poprawę przed usunięciem :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...