Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy na metiny...?

gie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje zapytanie co by trzeba było poprawić by w miarę sprawnie bić metina diabła. Postać SURA WP 45 lv. Skille Ostrze M5 Zbrojka M4 Strach 8. Eq zbrojka na 18 +9 +500pż, +15 wartość ataku, bojowa tarcza+9 z nno, ebo+9,srebrna +9, reszty nie warto wymieniać ;p Staty rozkładane były 2 int 1 pż. Czy to wystarczy? Czy trzeba by  było uzbierać na mój obecny cel (YY+9 2k pż)

Opublikowano

Metiny diabła nie są zbyt mocne, więc jakiś naszyjniki i buty z HP by Ci się jeszcze przydały i myślę, że dasz radę. Jeśli masz wystarczającą ilość yang, to zaopatrz się też w kolczyki, bransę czy hełm na mistyki.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Wg mnie jako że to wp powinno wystarczyć eq takie jak masz + helm+9 na 21lv w wisiorze/butach troche hp i załatw jakiegos fajnego fmsa+9

Opublikowano

na metki 65? Wbij 54lvl, eq z łez chociaż +6 (najlepiej z HP), biolog do 50 skończony, ostrze i strach G, zbrojka M, FMS 35+ :D i może bez buffa ogarniesz ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...