Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRZEGRANE

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak byś pokazał swojego Lolkinga byśmy bardziej mogli udzielić Ci odpowiedzi, tak to napiszę, że pewnie się wkurzasz a wtedy nie myślisz logicznie. ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Jak grasz tego ostatniego mecz to starasz się go wygrać więc zapewne przez to flamujesz oraz próbujesz czegoś nowego(gra na innych liniach na których nie umiesz grać etc.).

Po prostu potraktuj to jak każdy inny mecz,jeśli przegrasz to przeczekaj do dnia następnego i wtedy graj dalej.

Opublikowano

Nie tylko Ty tak masz. Ja miałem 86 lp a teraz mam 0.

Taka jest prawda, że rito daje Ci zjebów do teamu jak jesteś blisko 100 lp żebyś miał trudniej
#potwierdzone_info

No co zrobisz, nic nie zrobisz. Potraktuj to jak element, część tej gry i będzie Ci lepiej!

Opublikowano

Ojojoj - temacik był wałkowany już wiele razy. Niestety wydaje mi się, że nie tylko Ty OP masz taki problem. Już w sezonie trzecim miałem ogromne trudności ze skokami pomiędzy dywizjami - bywało, że spaliłem 5 razy jedną promocję..... Gry nie promocyjne - full easy mode - gry promocyjne - wszystkie linie przegrywają lub gry są super ciężkie ogółem i przegrana.

Tak więc powiadomię Cię, że nie - nie tylko Ty tak masz - może to jakaś kwestia match-makingu. Nie mam pojęcia.
Uprzedzę Cię też może z drugim pytaniem - jeżeli chcesz wygrać te promo - będziesz musiał sprowadzić sobie kolegę duo - lub mocno poprawić swoją grę.

wikmk9.jpg

Opublikowano

zdarza się.. grasz słabo wtedy albo po prostu tak wychodzi ;3. co zrobisz po prostu graj zamiast pisać o tym na forum bo w tym ci raczej nikt nie pomoże 

cartel13_eune_236_1_nozg.png

Opublikowano

Też tak mam często, teraz jestem diament 5 50 LP i raz seria, raz 0 LP  ;p

W takich wypadkach staram się traktować każdy mecz jako coś nowego, oddzielnego, nie myślę o tym, że wygrałem 3 z rzędu to mogę sobie pozwolić na luźniejszą grę. Zapominam o poprzednich grach, czy to były przegrane czy wygrane, liczy się aktualny mecz; )

Po za tym musisz w każdym meczu trenować swoją mechanikę, poprawiać cs'y.

Opublikowano

Żal mi Ciebie, nie wiem czy chcesz się wyżalić czy popisać, było już mnóstwo takich tematów, administracja powinna usuwać takie śmieci, co do tematu, po prostu albo słabo grasz i nie potrafisz, albo płaczesz na team, przez co sam słabiej grasz. -_-

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Czas zrobic Temat ogolny do Wyzalania sie, lub podforum do tego :D Ale nie, Szymico zawsze jest na " NIE "

@AntyWarn Tez mam tak czesto, gdy masz serie masz Silniejszy Enemy Team ktorzy cisna twoich Lanerow, pozniej tracisz Mmr i masz 'Nob tim'.

Ale da sie z tym uporac. Zdradze ci sekret...

Trzeba: Umieć Grać

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...