Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1# Escape Dla Beki

jhwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było zrobić 2 odcinki z tego

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

tak mysle ze np mozna by tam dodac jakis pixelarta ladny bo doda klimatu

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Escape jak escape, nic nowego, mapka, którą trzeba przejść.

Może i mieliście z tego ubaw, lecz mnie kilkuminutowe oglądanie znudziło...

Jakoś mało ciekawe ;).

Postarajcie zbudować się jakąś atmosferę, która zachęci Nas (mnie) do oglądania.

Bywalec
Opublikowano

Po pierwsze strasznie uczy bolą od tych tanich mikrofonów ;/. Do tego za mało żartów, zbyt nudno jak dla mnie oczywiście. Mapa sama w sobie całkiem ciekawa..

5jJNSGS.png

Opublikowano

Po pierwsze strasznie uczy bolą od tych tanich mikrofonów ;/. Do tego za mało żartów, zbyt nudno jak dla mnie oczywiście. Mapa sama w sobie całkiem ciekawa..

Dokładnie. Polecam kupić sobie dobre słuchawki z mikrofonem, np. Fatal1ty od Creative'a.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

Sprzedam konto premium za sms! Nie banowane. Najtaniej! Tylko 1 sztuka, kto pierwszy ten lepszy!

Więcej info na skype: marek.kowal95

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...