Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evadeee CW bol ITD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy do używania takich skryptów jak Evadeee/CW/MMA itd trzeba miec Vip bol ?

2. Gdzie kupie owe skrypty ? Z gwarancja ze dostane po zapłacie

x

Opublikowano

1. Czy do używania takich skryptów jak Evadeee/CW/MMA itd trzeba miec Vip bol ?

2. Gdzie kupie owe skrypty ? Z gwarancja ze dostane po zapłacie

1. tak

2. od twórców na forum bot of legends bądź cracked od użytkownikow tamtego forum bądź tutaj sie znajdzie pewnie ktos lecz radze im nie ufac chyba ze ci pokaza jak wszystkod ziala na swoim komputerze.dobre cracked skrypty kupisz  taniej.

IQpyWN8.png

Opublikowano

1. Tutaj się mylicie ponieważ nie do wszystkich płatnych skryptów wymagany jest vip (Reborn/MMA).

2. Od twórców skryptów.

Opublikowano

1. Tutaj się mylicie ponieważ nie do wszystkich płatnych skryptów wymagany jest vip (Reborn/MMA).

2. Od twórców skryptów.

wyjasnij prosze punkt 1? nikt nie napisał ze nei jest potrzebny ... każdy napisał. oraz do czego w nawiascie "reorn/mma"?

jdr1.png

Opublikowano

Jeśli ktoś zna sie na rzeczy to skrypty można mieć za free, ja mam dostęp do paru emulatorów :) Tylko trzeba umieć to zrobić :DD

wystarczy crack... jednak niektóre wysyłają pakiety i mozna za free bana wyłapac

jdr1.png

Opublikowano

Raptimusie, jeśli się ma Emulator to pakiety wyślą do twojego serwera ;D Ja mam generator skryptów , który generuje skrypt pod twój nick na BoL'u i gówno mogą ci zrobić, tylko minusem jest to że skrypt może być używany przez osobę na którą jest wygenerowany skrypt, bo inaczej banik poleci dla wszystkich którzy korzystają ze skryptu, takie zabezpieczenie przed piractwem ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...