Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyścigi klasowe ?

Sherakindo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Macie jakiś sposób na wyścigi klasowe żeby np. jeździć z kolegą i raz on wygrywa raz ja. Da się co takiego  ogarnąć ? z tego co wiem to wyścigów prywatnych nie zalicza do tego osiągnięcia wygrania 250 klasówek. Autofinishe itp nie wchodzą w grę no chyba że ten lobby kick ale nie wiem czy to coś da

Opublikowano

Jest błąd, który powoduje przeskoczenie z zawodów prywatnych do multiplayer. Proszę: 

https://www.youtube.com/watch?v=3NYmhetQZJE

Wszystko tam masz.  

PS. Nie umiem umieszczać linków zewnętrznych inaczej. 

Film dajemy tak:

[media]

Lobby kick pomaga, ponieważ wywala innych z wyścigu, jedziesz sam, więc masz 100% szans na wygranie go.

Opublikowano

Film dajemy tak:

[media]

Lobby kick pomaga, ponieważ wywala innych z wyścigu, jedziesz sam, więc masz 100% szans na wygranie go.

boje się że dostane bana , jeden gracz nagrywał i powiedział że powysyła filmy do sprawdzenia

Opublikowano

boje się że dostane bana , jeden gracz nagrywał i powiedział że powysyła filmy do sprawdzenia

Nikt ci nie udowodni że używasz lobby kicka, filmiki nic mu nie dadzą.

Opublikowano

Jeśli trafisz na kogoś, kto ma możliwość nagrywania i trochę wolnego czasu to jest możliwość, że na filmie udowodni Twoją winę (po kilku próbach dołączenia do wyścigu dokładnie widać, kto używa "kickera").

Ale zwykle kończy się tylko wysłaniem zgłoszenia, które EA olewa, więc nie przejmuj się tym zbytnio :P

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...