Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poradniki?

mr dies a lot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, z nudów postanowiłem stworzyc serię poradników do każdej postaci (większości conajmniej) nie byłoby to coś w stylu masterki runy i spelle i opis skillów ale coś bardziej dokładnego

wysoki dosyc poziom gwarantowany

myslicie ze warto, ze zdobędę widzów? 

Opublikowano

W sensie, że na YouTube tak? Jeśli będzie to robione z sensem i mądrze. Jeśli masz przyjemny głos. Jeśli będzie dobra jakość.. To jest szansa, że widzów zdobędziesz ;).. 

Większość woli szybko wyszukać takich rzeczy na stronach do tego przeznaczonych lub zapytać tu na forum imo ;d..

313561454060320945952.gif
Opublikowano

głos napewno mam przyjemny, tylko muszę popracowac nad dykcją xD 

co to montażu filmiku - w miarę ogarniam, będzie to ładnie wyglądac (to nie będzie zrobione w windows movie maker :D

jak myślicie, ile powinny trwac takie poradniki czasu, żeby się przyjemnie oglądało? myślałem że między 4 a 6 minutami będzie w porządku. 

Opublikowano

głos napewno mam przyjemny, tylko muszę popracowac nad dykcją xD

co to montażu filmiku - w miarę ogarniam, będzie to ładnie wyglądac (to nie będzie zrobione w windows movie maker :D

jak myślicie, ile powinny trwac takie poradniki czasu, żeby się przyjemnie oglądało? myślałem że między 4 a 6 minutami będzie w porządku. 

Filmik niech trwa ok 6/7 minut,do tego zrób tak aby początek był najlepszy i najprzyjemniejszy żeby ludzie zostali oglądać cały film.

Opublikowano

Dokładnie tak jak up . Możesz też to jakoś urozmaicić np pokazujac jakieś triki do dantych postaci np Lee i "InSec" itp niż tylko przeczytanie opisu skili tak jak to teraz niektórzy robią ;d . Jak cos nagrasz to wrzuć mi linka na PW ;D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Dokładnie tak jak up . Możesz też to jakoś urozmaicić np pokazujac jakieś triki do dantych postaci np Lee i "InSec" itp niż tylko przeczytanie opisu skili tak jak to teraz niektórzy robią ;d . Jak cos nagrasz to wrzuć mi linka na PW ;D

wrzucę w media, będzie w niedzielę, tak myślę, a może wcześniej bo czwartek już wolne. 

pierwszy będzie o zedzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...