Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ciekawej gry - najlepiej 2D lub indie

94livebox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Od niedawna zajmuję się nagrywaniem filmów z gier na YouTube. Niestety, mój komputer nie nadaje się do nagrywania nawet takich gier, jak Battlefield Heroes, więc wachlarz gier, które mógłbym nagrywać, jest bardzo ograniczony.

Jak na razie jedyną grą, jaką udało mi się znaleźć i która oczywiście przypadła mi do gustu była Duel of Champions. Na chwilę obecną jedynie z niej nagrywam.

Tak więc mam do was pytanie: czy znacie jakieś wciągające gry, które nie wymagałyby mocnego komputera, bym miał satysfakcję z rozgrywki i możliwość nagrania Let's Play'a? Muszą to być naprawdę niewymagające gierki.

Nawet gra Guacamelee! ścina się podczas uruchomienia OBS-a (programu do nagrywania).

troopek || 94Livebox || AdamsRX

Opublikowano

Najlepiej podaj parametry swojego komputera, wtedy będzie lepiej znaleźć dla Ciebie grę.

Procesor:

AMD Athlon x4 2,6 GHz

Karta graficzna:

ATI Radeon HD 5450 1GB

Pamięć RAM:

3 GB DDR2

Ten komputer był niegdyś lepszy, ale podzespoły z czasem zostały wymieniane. Taki downgrade. :/

Opublikowano

Możesz spróbować z Path Of Exile. Wbrew pozorom gra niema dużych wymagań. Ja również mam słaby komputer i idzie mi na full detalach.

Także warto spróbować.

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Możesz spróbować z Path Of Exile. Wbrew pozorom gra niema dużych wymagań. Ja również mam słaby komputer i idzie mi na full detalach.

Także warto spróbować.

Patrząc na to, że ta gra wygląda dość solidnie, to nawet nie myślę, że uda mi się z tego jakikolwiek materiał nagrać. 

Opublikowano

Zapewne jakbyś zaczął nagrywać Minecrafta to by dzieci się ucieszyły... a tak poważnie zobacz stare Gothici które wciąż są dość popularne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...