Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

może ktoś się orientuje xd ;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , mam do was pytanie ;p mianowicie czy ktoś z was ma może jakiś ciekawy pomysł/ sposób na zarobek przez internet . Może wam się to wydać dziwne jednak , że mam niepełnosprawnego brata którym muszę się opiekować co mi nieznacznie utrudnia jakikolwiek zarobeek po zajęciach szkolnych i pomyślałem sobie , że zawsze jakieś grosze można zarobić przez internet . Zastanawiałem się nad np. projektowaniem jakichś grafik na strony internetowe jednak nie wiem czy byłby to dobry wybór bo nie do końca ogarniam grafikę i troszkę by mi zajęła nauka ale hej zawsze w przyszłości się to przyda ; również słyszałem o tz. "zarobkach za klikanie w przeróżne reklamy " jednak nie wieże w to że na tym można zarobić więcej niż 20 zł w miesiącu po ogarnięciu cen 0.01 / 0.005 gr za 1 kliknięcie z pewnym limitem dziennym . Zwracam się do waz z pomocą , ponieważ wiem że na tym forum ludzie którzy naprawdę potrafią pomóc i liczę na ich pomoc :) 

z góry przepraszam jeśli zły temat :D 

Opublikowano

Jeśli chcesz zarabiać, to w żadne klikanie reklam nie polecam strata czasu i tyle. 

Przyznam , jest to monotonne ale zawsze jakiś grosz wpadnie , a grosz do grosza i zbierze się kokosza ; mógłbyś podać jaki sposób ty polecasz :) 

Opublikowano

Przyznam , jest to monotonne ale zawsze jakiś grosz wpadnie , a grosz do grosza i zbierze się kokosza ; mógłbyś podać jaki sposób ty polecasz :)

PPA, Subskrybcje SMS - te sposoby bardziej są opłacalne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

moze ktos sie orientuje xD ;p ;d ;3 ;):(;) ;] ;) ;( ^^

zarabiaj na PPA, dużo na tym idzie wyciągnąć

@up

cholera o minute szybszy byłeś ;/

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

oze ktos sie orientuje  xD ;p ;d ;3  ;)  :(  ;) ;]  ;) ;( ^^

zarabiaj na PPA, dużo na tym idzie wyciągnąć

wiem temat epicki haha ,   PPA ? mógłbyś podać pełną nazwę ;p ? bo nie do końca ogarniam o co chodzi xD

Opublikowano

wiem temat epicki haha ,   PPA ? mógłbyś podać pełną nazwę ;p ? bo nie do końca ogarniam o co chodzi xD

wstawiasz jakiegoś fejka np generator giftcode minecraft na jakiś serwis ppa typu firec***

ktoś na to wchodzi, żeby pobrać musi wypełnić płatną ankietę (sms) i jak wypełni to Ty dostajesz za to hajs

no tak mniej więcej :D

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

hmmm może i jest to jakiś pomysł , ale większość "dzieciaków" które pobierają z płatnych stronek ma po 6 lat xD , zresztą chomik torrenty itp kto będzie pobierał z płatnych  ;p 

Hacków do gier na torrentach nie znajdziesz. A tym bardziej z dowodem na to że hack działa. A osób które się na fałszywe hacki nabierają jest mnóstwo.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...