Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen Vs Jarvan

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w obecnej mecie który z wyżej wymienionych championów ( Kennen i Jarvan ) są w mecie?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Powiem tak... J4 najlepiej na jungle. Kennen top (jak kto woli).

J4 ma mocne ganki i potrafi zrobic gre. Dodatkowo ma podrzucenie i ze tak to nazwe kolo ktorymi moze blokowac enemy jak i przytrzymac tf w jednym miejscu. Dobry z niego tank ktory ma dodatkowo slow. Jezeli gra sie nim na topie ma dobry escape (ktorym bardzo lubie sie bawic). To takie moje zdanie o j4. O kennienie duzo nie powiem bo nie gram nim duzo.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Tylko że jak kolega napisał wyżej j4 w jungle a kennen top. Jednak moim zdaniem w późniejszej grze j4 może się wypalić(zależy jak kto gra)

A kennen w late zrobi ogromny dmg. + jak ogarniesz dobrze spotki i early w grze na lini kennenm to być może wycerujesz grę.

Opublikowano

j4 jungla, ale topa też ugrasz, kennen mid ale topa też opłaca się iść gdy enemy bierze jakiegoś ad bruisera na topa typu renekton, bardzo łatwo pokeować takich championów kenenem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...