Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać?

_Shizuu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż grałem kiedyś dosyć długo w Shaiye, potem przestałem i teraz chciałem wrócić, stworzyć nową postać itp. 

I tu pytanko, opłaca się jeszcze zaczynać na globalu ? Gra coś ludzi ?

Przejść na privy, to może kiedyś, bo nic z tej gry nie pamiętam i chcę sobie też poprzypominać pare rzeczy.

I kolejne pytanko, jak wrócić, to jaka postać jest w miarę dobra na początek do PVE ?

WaldzioxD.png

Opublikowano

Ahh...

Ciężko powiedzieć gdzie zacząć.

Na Globalu jak nie wiesz to ci powiem Shaiya PL połączyła się z Turecką i posiadają jeden wielki obciążony serwer.

Ale za to dogadać się z Turkami masakra do tego większość nie wie na czym polega gra czyli nie potrafią utworzyć PT np. Magowie tankują woje fuul wis itp.

Kolejna rzecz większość większych Polskich gildii poodchodziła nie dziwie się im starych weteranów coraz mniej.

Nadal nastawione na kasę conti i te sprawy po połączeniu serwerów powstała masa bugów, których nie potrafią naprawić.

Jak widzisz ciężko zacząć, ale jeżeli się zdecydujesz to polecam Woja i jak masz kolegę to klera świetny duet i powoli można wbijać lvl.

Ale jeżeli mam doradzać to serwery prywatne ciężko będzie ci się ogarnąć, ale nie ma tego dużo p[oczytaj tylko poradniki jak zrobić dobrą klasę na PvP oraz jak robić Eq i zapraszam na prywatne serwery, ja ci osobiście polecam :

http://www.shaiyahaven.com/

Dużo graczy i Polaków znajdź gildię oczywiście Polską chyba, że dobrze ogarniasz angielski to inną, ale Polskie są najlepsze na serwerach prywatnych.

oraz

http://shaiyatactics.com/
837371446280124127260.png
Opublikowano

Dzięki za wiadomość, nie miałem pojęcia o tej fuzji, trochę kijowy widok, patrząc jak turasy grają.

Chodziło mi głównie o to, czy jeszcze się opłaca zaczynać w ogóle grać, czy są świeży gracze, czy jeszcze jest szansa żeby się wybić, czy biegają same max lvl'owcy i tyle.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...