Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie skinów na rynku CS:GO

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Około 2 miesiące temu kupiłem sobie CS:GO, lecz niestety nie mogę sprzedawać skinów, ponieważ klucz został kupiony na innej stronie.

Chodzi o to, że za tydzień będę ładować konto za 5 euro. Chciałem prosić o pomoc - co muszę zakupić abym mógł sprzedawać skiny? - i  po jakim czasie będę mógł to sprzedawać?

Za dokładne wytłumaczenie daję limit like x2 i mogę dać jakieś skiny za darmo :)

dsa

Opublikowano

Możesz zakupić obojętnie co (np. coś na rynku cs:go). Potem musisz odczekać 30 dni i możesz zacząć sprzedawać.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Lekko odświeżę, potrzebuję pewności od innych osób, że może być to skin warty 1 cent, a nie jakaś droższa gra.

Tak może to być skin za 1 centa . Wystarczy kupić obojętnie co na steam żeby po 1 msc sprzedawać.

"Upadli powstaną"

• 1 rok później...
Opublikowano

Kazda rzecz z marketu wystraczy aby odblokwac market po 30 dniach. Nie wazne czy to bedzie klcz, skrzyni, skin czy tlo profilu. Liczy sie ze cos kupisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...