Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z LoLem POMOCY !

Bartko2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc gdy wchodzę na stronę z LoLem i chcę pobrać grę to nie mogę odpalić instalatora, bo pisze mi : Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono awFocusRect.DLL, a gdy szukałem nie mogłem nic znaleźć na temat tego pliku pomóżcie najlepiej jakby ktoś wysłał bezpośredni list do pobranie tego pliku.

Dziękuję za każdą pomoc :)

Opublikowano

PIsz do supportu, rzeczywiscie rzadki błąd, dlatego my raczej nie pomozemy chyba, ze ktos mial ten problem lub naprawde chce mu sie szukac tak solidnie. Tak jak pisalem, wejdz na support.leagueoflegends.com i pisz do nich z tym problemem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

PIsz do supportu, rzeczywiscie rzadki błąd, dlatego my raczej nie pomozemy chyba, ze ktos mial ten problem lub naprawde chce mu sie szukac tak solidnie. Tak jak pisalem, wejdz na support.leagueoflegends.com i pisz do nich z tym problemem.

Dzięki jak widać znasz się na rzeczy :)

Opublikowano

Dzięki jak widać znasz się na rzeczy :)

Nie, prawdopodobnie nie zna się na rzeczy, jest poprostu inteligetny, na rzeczyzna sie gosc, ktory ci podpowiedzial, abys pobral dana dll'ke, a on korzystając z powiedzenia "debilowi i tak nei wytłumaczysz" odesłał cię do supportu, abyś nie zaśmiecał forum. Brawo. Wzorowa postawa.

@topic

Sciągnij poprostu wymagane dll-ki z www.dll-files.com i wrzuć do folderu z lolem albo do c/windows/system32

Opublikowano

Nie, prawdopodobnie nie zna się na rzeczy, jest poprostu inteligetny, na rzeczyzna sie gosc, ktory ci podpowiedzial, abys pobral dana dll'ke, a on korzystając z powiedzenia "debilowi i tak nei wytłumaczysz" odesłał cię do supportu, abyś nie zaśmiecał forum. Brawo. Wzorowa postawa.

@topic

Sciągnij poprostu wymagane dll-ki z www.dll-files.com i wrzuć do folderu z lolem albo do c/windows/system32

Ta spoko rozumiem, ale w wcześniejszym komentarzu napisałem że nie chce wyszukać tego pliku więc po co ty mi mówisz to samo :/

Opublikowano

@topic

Po pierwsze, potrafie czytac ze zrozumieniem. Po drugie chyba sprawdzilem te DLL'ki i nie jestem idiota, ktory sie nie zna na takich glupotach.

@edit

Nie wykorzystalem powiedzienia 'spierdalaj z forum' uswiadomilem go, ze kazdy tutaj bedzie mu kazac robic jedna rzecz. Tak jak ty.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...