Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Grzybki - Aplikacje na telefon

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj z rana w aplikacji mobilnej kliknąłem zakładkę Grzybiarz i tam jest SponsorPay i aplikacje które mogę zainstalować i dostać za nie grzybki (Badabee i Akazoo) mam kartę wyciągniętą jeśli by ktoś chciał to napisać. A więc z rana udało zdobyć mi się 16 grzybków i więcej nie zdołałem zainstalować,ponieważ śpieszyłem się do szkoły. Po powrocie chciałem kontynuować Ściąganie/Otrzymywanie/Odinstalowywanie i tak w kółko, lecz teraz żadna oferta nie chce mi przelać grzybków. Czemu tak jest ?

Opublikowano

To jest dziwne ale chyba jesli pobierzesz aplikacje do 1 oferty to z 2 automatycznie ci nie zrobi. W sponsorpay kliknij w prawym gornym rogu pytajnik i jesli na ofercie ci pisze ze jest " W TRAKCIE WERYFIKACJI " to kliknij ' KLIKNIJ ABY ZGLOSIC PROBLEM " i napisz im tam . Odpisza ci prawdopodobnie zebys dodal screena ze zainstalowales i odpaliles . Wysylasz im w odpowiedzi na mailu i po jakims czasie dostajesz grzybki . Wkleje ci co mi odpisali :

PLEASE READ 

Dear user,

Thanks for letting us know about the missing reward.

It could be that you were temporarily disconnected when you launched the app - Please just launch it again. 

Please note that you are only eligible for payout if you were not a user of this app prior to downloading the app through SponsorPay.

In case you are still missing the reward, please send us a "screenshot" that clearly shows the app:
iPhone / iPad - Press the Home button and the Power on/off button at the same time
Android devices -  Press the Volume Down and Power button at the same time to make a screenshot.

Please also attach any email you received after completing the offer.

To jest po ok 4 godzinach -I have great news for you:

You will be credited within the next few hours for your offer.

Thank you for your active cooperation in helping us to resolve this issue.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...