Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxMU | Season 3 | Experience: 9999x | Drop: 100%

Trystian1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!
Jestem tu aby ogłosić start nowego serwera 4 fun. Mam nadzieję, że Wam się spodoba.

Na dobry start dodalem 10 boksów do marketu z możliwością kupna za 100kk. Bądź pierwszy!

Data startu: 14-04-2014, 16:00.

Server information
Season 3 Episode 1.
Experience: 9999x.
Drop: 100%.
Starting Points: 1000.
Starting Zen: 10,000,000.
Reset at 400 level, keep stats. Cost: 50,000,000 zen.
Grand Reset at 100 resets. Cost: 1,000,000,000 zen.
Max Stats: 32767 (stats to fix in website).
Uptime: 24/7.
Anti-cheat protection.
Market and webshop.
Multiple reward systems.
1st level wings in shop.
Removed censorship.
Box can drop rarely from regular mobs.
Shops with brain, unique drop and good spots!

Links

http://www.max-mu.tk/
http://www.max-mu.tk/index.php?p=register
http://www.max-mu.tk/index.php?p=downloads

Zarejestruj się i graj!

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

Opublikowano

Również odradzam. Chwilę pograłem, wbiłem resa, a później bezskutecznie przez 10 minut dc co wejście. Administracja leci w **** nie wyłączając serwera i pozwalając części osób grać, gdzie reszta nie może nawet wejść na serwer

Opublikowano

Dluzej niz tydzien mu nie daje. Spoko sie zapowiadal nawet przyjemnie sie gra tylko to DC.. chyba juz nikt nie zrobi sprawnego serwera MU

Opublikowano

To wina Antyhacka tak ciężko to naprawić?

Zmieńcie wersje pinkofa 2.1.4 podobno zbugowana :D

Opublikowano

a poza tym to MS u SMa troche przesadzony. Mam prawie 3resy bije goscia ktory ma prawie 5 i trafic go nie moge

Opublikowano

Dobry by był ten serwer jakby dali innego AH lub umieli go zrobić :)odrazu narzekacie xDa to jest tylko 5 min roboty :D

Opublikowano

Nie ma moderatora, żeby usunąć ten śmieszny temat śmiesznego serwera? 

Pewnie potem wejdzie :)

Opublikowano

Serwer Fajny , ale najwiekszy - to te dc co chwile ... wbijesz rr i potem 15min musisz sie dobijac.. wole poczekac az to naprawia.

Nerubianin_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Ludzie czy to jest tak cieżko postawić dobrze ustawiony oraz dopracowany serwer proszę was jeśli nie macie pojecia o tym jak sie to robi i stawiacie serwer aby tylko był aby pokazać że umiecie to postawcie dla kolegów a nie dla ludzi bo są tacy co wytykaja błędy więc moja rada albo znajdziecie Admina Technicznego któr wam wszystko ogarnie ale oczywiście wy też powinniście mieć jakieś pojecie o tym :) ale trudno MuOnline zeszło już na psy nie znajdzie się dobrych już serwrów :) ale mam nadzieje że to ogarniecie

PS jeszcze wam tylko podam jakie serwery są i na które można wejść i pograć długo :) przynajmniejsz administracja coś ogarnia :)

1.

x

2.

x

to są te dwa serwry na które można wejść i sobie pograć

Wielką stratą jest to że taki serwer jak BigMu juz padło tam się dopiero grało ale niestety jak coś jest dobre to pada a jak cos gówno to stoi i stoi ale brakuje graczy no cóż MuOnline na polskiej scenie zeszło na psy

ja nie chce urazić nikogo tylko chce wam przedstawić jaka jest smutna prawda może kiedyś się to zmieni ale to może kiedyś

Pozdrawiam Serdecznie i zycze powodzenia :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...