Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl GM poniżej 18 lat?

maciekferec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Witam. Czy jest możliwe, zostać GM na Metin2.pl poniżej 18 lat? Słyszałem że kiedyś jakiś 16 latek napisał "urzekające" podanie i go przyjeli. Gdybym napisał jakieś super podanie, myślicie że by mnie wzieli? Bo prawda taka że nigdy nawet bana na pl'u nie dostałem i na privkach nie grywam :P Proszę o ogarnięte odpowiedzi!

Opublikowano

A wynagrodzenie będziesz dostawał na konto rodziców? Nie ma opcji, wymagania to wymagania

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Szczerze watpie, że dadzą dostep do takiego konta niepelnoletniej osobie. Chociaz z drugiej strony dojrzalosc psychiczna to zupelnie co innego ;) Co do tego wynagrodzenia wyzej to z tego co sie orientuje czy to GM, SGM czy jeszcze cos innego nie dostaja oni wynagrodzenia - jest to "wolontariat".

Opublikowano

To nie chodzi o pro elo podanie.. tylko trzeba być zaufanym,ogarniętym,posiadać umiejętnośc pomocy innym graczą pewnie jakis mikrofon,ts 3;]

Zapamiętaj to nie chodzi o pro elo podanie !!!!!!!!!

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, kiedy ja składałem podanie po ukończeniu 18 lat i tak były problemy z aktywnością na forum także trzeba patrzeć na to, że nie tylko wystarczy wiek a także różnego typu szczegóły na które patrzą.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

A wynagrodzenie będziesz dostawał na konto rodziców? Nie ma opcji, wymagania to wymagania

Nie ma za to wynagrodzenia ;)

@top

Jest taka mozliwosc, ale musialbys sklamac w podaniu, a to by znaczylo, ze sie nie nadajesz na ta posade.

Opublikowano

Oni Cie dokładnie sprawdzają zanim będziesz GM

musisz im podać swoje dane i dokument tożsamości

przynajmniej coś takiego mówił mi [GM]Larax

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Praca jako Game Master na serwerze globalnym Metina odbywa się w formie wolontariatu, czyli nie otrzymuje się żadnego wynagrodzenia.

@topic, nigdy nie słyszałam o przypadku, kiedy w teamie Game Masterów na PL'u znajdowała się niepełnoletnia osoba.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Wątpię

Wydaję mi się że musisz mieć 18 lat w razie jakiegoś "odpierdolca" i jak zrobisz coś głupiego co może przyczynić się do upadku serwera lub coś na niekorzyść serwera lub spółki Gameforge to mogą Cię za to pozwać do sądu i zostaną wyciągnięcie kroki karne , będziesz traktowany jako osoba dorosła czyli może ci grozić kara więzienia. Gdzie jeżeli masz np 16 lat to czy jesteś traktowany jako osoba dorosła czy jako dziecko jest uwarunkowane od czynu jaki popełniłeś.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, musisz mieć 18 lat, żeby być odpowiedzialnym za to co robisz. To nie jest prywatny serwer, na którym możesz mieć wszystko w czarnej dziurze. Tutaj odpowiadasz za graczy i wgl.

W dodatku nie dostaje się żadnych pieniędzy z tego tytułu, jedynie SM'y na prywatne konto możesz otrzymać, albo kody na SM. + zaświadczenie od gameforge, że byłeś na wolontariacie. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...