Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ramki.

Suki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można prosić riotu o usuniecie ramki na SOLOQ? ponieważ mam srebrana a jestem w platynie :P . Jak tak to jakiś wzór ktoś mógłby podać czy coś? Będą +++++++

Opublikowano

Watpie ze bedzie to mozliwe. Tak czy inaczej w s3 miales silver a niektorzy wypatrza to...

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Chodzi mi o sam wygląd :P nie podoba mi się ta ramka ani nic , w s3 mało jeszcze grałem w lola w przedsezonie wbiłem g2 ale i tak miałem ramke z silver :P słaba jest ta ramka wolałbym już jej nie mieć , a są jakies programy czy coś ze moge sobie ustawić ramke jaka chce? :D bo gdzies to widziałem ale nie jestem pewien ;d

Opublikowano

Chodzi mi o sam wygląd :P nie podoba mi się ta ramka ani nic , w s3 mało jeszcze grałem w lola w przedsezonie wbiłem g2 ale i tak miałem ramke z silver :P słaba jest ta ramka wolałbym już jej nie mieć , a są jakies programy czy coś ze moge sobie ustawić ramke jaka chce? :D bo gdzies to widziałem ale nie jestem pewien ;d

Tak, to modyfikacja na SIU. Poszukaj w tutorialach

Opublikowano

Na 200% można usunąć ramkę. Piszesz do nich, że nie podoba ci się ta ramka i prosisz, żeby ci ją usuneli. Tyle.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jest taki program ale to zmienia tylko wygląd po twojej stronie, możesz sobie nawet ustawić challengera, i co z tego? Tylko ty to widzisz.

Opublikowano

Na 200% można usunąć ramkę. Piszesz do nich, że nie podoba ci się ta ramka i prosisz, żeby ci ją usuneli. Tyle.

Gówno prawda. To jest nagroda, a dokładniej "coś" na które sobie zapracowałeś podczas tego sezonu. Nie da się tego usunąć.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...