Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak odpalić komputer bez przycisku Pawer

moati2012

Pytanie

Opublikowano

A więc tak mam pytanie czy da radę odpalić kompa beż przysisku ? 

jak widać na zdjęciach komputer nie ma wogóle obudowy z przodu mam pokaze na zdjęciach cały komputer w środku ( te kabelki co wystają z przodu to już wystawały ...

jeśli się d to bym prosił jak to zrobić krok po kroku [jestem zielony]

P.S. Czy może ktoś powiedzieć czy czegoś w tym komputerze brakuje ?

Link do zdjęć :::::: 

http://speedy.sh/g9Fud/Pulpit.rar

skan : 

https://www.virustotal.com/pl/file/b5d8f0789a31f1c9ef829c87d854cae353b7e4475dd1b899e36786148751ae14/analysis/

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdz model plyty glownej, pobierz od niej instrukcje obslugi (albo znajdz jak masz orginalna dokumentacje od plyty glownej) i poszukaj strony z opisem wyprowadzen na plycie glownej do wlacznikow i diod sygnalizacyjnych. Tam bedziesz mial cos takiego jak PWR SW, power albo power switch (nie power led albo pwr led). Jak zorientuejsz sie ktore to piny to zewrzyj je poprostu jakims metalowym narzedziem (np. srubokretem albo nozem). Wtedy jak plyta glowna jest sprawna to komputer odpali.

Opublikowano

bierzesz nóz ewentualnie cos metalowego i robisz zwarcie jak nie wiesz który jest od właczania to odłącz wszyskie kableki i dotykaj po kolei spokojnie prad cie nie kopnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...