Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPSy

karol27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak podnieść fps bo naprawde słabo mi jest jak wchodze do miasta to mam 20-25 fps na sprzęcie

intel xeon e3-1230v2

MSI GTX 770 2GB
8 GB Ram
Zasilacz 550w deus m1
Był taki temat ale w nim chodziło dlaczego tak jest, a w tym chce wiedzieć czy można je jakoś podnieść

Opublikowano

Norma, mam podobny sprzęt i żadne zmiany w plikach konfiguracyjnych czy zmiana detali w grze nic nie zmienia. Zostało tylko czekać na poprawę optymalizacji.

Opublikowano

Dziwne że tak dużo osób narzeka na złą optymalizację gry. Ja posiadam trochę gorszy sprzęt a gra działa na średnio/wysokich. Jednak zawdzięczam to gamebooster'owi który podniósł mi fps'y o 50% szczególnie przy uruchomieniu wirtualnego pulpitu i wyłączeniu explorer'a. Odkryłem też wczoraj że w zakładce video memory miałem ustawione zaledwie 256MB po zmianie na 1024MB fps'y też się podniosły może nie tak bardzo ale zawsze coś. ;)

Opublikowano

Pokombinuj w ustawieniach gry, mam gorszy sprzęt od ciebie a gram i nie narzekam. 

Jeżeli ogólnie masz problemy z FPS w grach to polecam ci program Game Booster.

Opublikowano

Panowie ale mi na i7 i gtx770 + SSD fpsy spadają do 5.. To jest niestety optymalizacja gry. Na niektórych słabszych maszynach gra może hulać i hulać a na prawdziwych potworach może ledwo co chodzić.

Trzeba sie męczyć i przeczekać aż gra wyjdzie z 'unstable - alpha'.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...