Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie modu do Warband'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Chciałem sobie spolszczyć moda Anno Domini 1257 do Warband'a. Pliki wyglądają mniej więcej tak: Są wsadzone w odpowiednie foldery, na przykład z napisem "pl" "en", a w środku są pliki na przykład troops.csv   item_modifers.csv.

Nie bardzo znam się na robieniu spolszczeń ( a raczej to pierwsze jakie robię ), a chciałbym to spolszczyć, bo i ja lubie w takie gry pograć, jak i mój ojczulko ;)

Proszę o odpowiedź, jak się za to zabrać.

@PS: Nie wiedziałem, w jakim dziale to zrobić, wiec wstawiłem tutaj.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Teoretycznie *.csv można w Excelu otworzyć. Zobacz co w nich jest i jeżeli to jest mowa ludzka to możesz próbować przetłumaczyć :D

Opublikowano

spolszczenie do gry średniowiecznej raczej wymaga znajomości takiego języka, jeżeli nie znasz zwrotów z tamtych czasów, lepiej sobie odpuść, bo będzie psuło całą przyjemność z gry.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...