Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić gdy wyskakuje Metin2_Create.no_approprivate_device

SzefuPlayGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wielu forach priv serwerów Metin2 spotkałam się z problemem niedziałających clientów, co spowodowane było posiadaniem Systemu Windows 8. Postaram się pokrótce przedstawić jak poradzić sobie z owym problemem:

Zapewne każdemu z was co posiada Win 8 przy włączaniu clienta wyskoczył komunikat:

post-1131584-0-20061900-1397476108.jpg

Na problem ten są 2 sposoby:

1.) Klikamy na ikonkę clienta prawym przyciskiem myszy -> właściwości -> zakładka : ZGODNOŚĆ

Wtedy szukamy opcji *Uruchom ten program w trybie zgodności z:" i zaznaczamy tryb zgodności z win7.

Mnie akurat ta opcja sama pomogła, jednak nie każdemu to wystarczało, dlatego przywodzi tu na myśl

sposób nr 2:

najlepiej obejrzeć filmik tam jest wszystko wytłumaczone

!

Film nie jest po polsku tak więc zalecam robić w tym samym czasie co on

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

A najlepiej, jakby administrator serwera pomyślał za graczy i wgrał odmowiedni manifest do binki, no ale myślenie w tych czasach to sztuka ;).

Opublikowano

Wystarczy ze zresetujesz komputer .. xD wiec nie wiem po co poradnik.

Zresetować komputer ?? Zaoszczędzamy czas właśnie w tym poradniku o to chodzi. ;x

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

przyda sie każdemu nie tylko na win 8 ja na 7 też miałem takie błędy ale reset kompa w moim wypadku wystarczył

fmmWLjT.gif

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dosyć przyzwoity poradnik, szczególnie jeżeli komuś zależy na czasie. Jednakże resetowanie komputera, nie trwa wieki, wobec tego te kilka minut nikogo nie zbawi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...