Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Cheat Engine 6.3.0.4

yupi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem pełne spolszczenie tego niesamowitego programu.

Wiem, że dawido966 z pomocnikiem, również zajmują się spolszczeniem ale trwa to tak długo, że postanowiłem się tym zająć samodzielnie.

Tłumaczenie jest w 100% tylko moje, spolszcza cały samouczek, plik z błędami i 99% programu, gdyż część napisów jest pominięta w plikach do tłumaczenia, albo zaimplementowana na stałe do programu.

Nie wszystko dało się przetłumaczyć tak jak powinno być, ponieważ program ma sztywne ramy przygotowane do oryginalnych napisów.

Nie wszystko jest przetłumaczone poprawnie, ponieważ zajmowałem się tym w pojedynkę i korektę przeprowadziłem samodzielnie.

Jeśli jest ktoś, kto pomoże zrobić korektę, to na pewno, każdy przyszły użytkownik będzie wdzięczny.

di-RY6VEU5I.jpg

di-IRN0DDV7.jpg

di-APS4L9L2.jpg

Polecam wypróbowanie spolszczenia.

Link do spolszczenia: 

http://yupi.wi-net.pl/?Dzial=000Start&id=13

Link do skanu:

https://www.virustotal.com/pl/file/bf8492b7244780261986244f651abd3fdae8ba113e121936a49704ac09ab0409/analysis/1397472048/
Opublikowano

To jest śmieszne i dokładnie widoczne, że bazowałeś na moim spolszczeniu, do którego zastrzegałem prawa do edycji.

Tak jak pisałem w innym temacie, "twoje" spolszczenie oficjalnie zostanie potraktowane jako plagiat.

Pozdrawiam :).

A oczekujących na pełne spolszczenie, powiem tyle, że się nie zawiedziecie ;).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano
Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, zapewniam, że to tłumaczenie jest tylko moje. Być może kilka zdań będzie podobnych, ale przepraszam jak można tego uniknąć tłumacząc ten sam tekst. 

Absolutnie nie bazowałem na Twoim tłumaczeniu i każda linijka jest WYŁĄCZNIE moja.

Wystarczy sprawdzić i porównać pliki, że moje tłumaczenie bazuje wyłącznie na nanjnowszym pliku z Cheat Engine. 

Pojedyncze słowa i krótkie zdania, muszą być takie same bo jak niby przetłumaczyć value inaczej niż jest w Twoim tłumaczeniu.

Poczytaj dłuższe zdania, przekonasz się, że wszystko jest w porządku.

To, że trzeba Ci to tłumaczyć świadczy tylko o Tobie.

Opublikowano

Okej nie ma sprawy, nie będę się z Tobą kłócił, twórz to swoje spolszczenie :).

Nasze spolszczenie ma już większość nowych funkcji spolszczonych z CE 6.4, które jeszcze nie jest dostępne do pobrania.

Prace są wykonane w 80%, lecz ciągle z nowymi aktualizacjami tekstu przybywa.

Zapewniam, że spolszczenie jest w pełni starannie wykonywane przez te ciągnące się miesiące ;).

yupi, proszę już o zakończenie naszej rozmowy, koniec tematu.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...