Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ SA Jak najlepiej kupić?

maniula13t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje zakup gry dayz lecz jeszcze nigdy nie kupywałem gier na steam, jedyne co to bralem te za free z promocji i mam swojego cs'a z płyty orginalnej, teraz pytanie jaką droga najlepiej jest kupić grę na steam ( posiadam konto w banku jak coś), próbowałem  kupić paysafecard'a lecz w dwoch miejsacach jakie pokazali mi na swojej oficialnej stronie www w moim mieście nie ma tych kart ( chyba ze ktoś wie gdzie je dostać  w Wałbrzychu woj. Dolnośląskie)  z góry dzięki za pomoc i wytłumaczenie w miare jak ją kupić  :)

Oraz mam pytanie jak wygląda płatność VISA ponieważ widzialem taką i po kliknięciu w nia widzialem ze trzeba podac nr konta itp jak wygląda płatnosc tym sposobem $ z konta zostana automatycznie bez niczego tak?

Przepraszam za utrudnienia i wgl ale już sb jakoś poradziłem i zakupilem grę temat moza zamknąc i wywalić :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Co do PaySafeCard to pytaj w kioskach.

jesli kupujesz przez steama to podczas kupowiania wybiera sie w jaki sposob chcesz placic

Polecam tez znalesc kogos kto sprzedaje gry na steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...