Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marksman's Mighty Assistant kolejny update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musimy czy powinniśmy ? :)

Musisz bo inaczej wyskoczy Ci error, że nie ma Cie na liście i skrypt sie nie wczyta. Są cracki do tego (nadal musisz mieć vipa) ale to nieopłacalne bo scrackowane są starsze wersje..

Opublikowano

Mam pytanie dla użytkowników MMA. Jestem posiadaczem SAC:Reborn i zastanawiam się nad kupnem MMA. Mógł by mi ktoś powiedzieć kto używał MMA oraz SAC:R żeby mieć porównanie które z nich jest bardziej wydajny ?

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Mam pytanie dla użytkowników MMA. Jestem posiadaczem SAC:Reborn i zastanawiam się nad kupnem MMA. Mógł by mi ktoś powiedzieć kto używał MMA oraz SAC:R żeby mieć porównanie które z nich jest bardziej wydajny ?

MMA jest bardziej dokladny w farmie mniej missuje last hitów. Ale dużej różnicy nie ma ogólnie boty porównywalne ale większość ADC wybiera MMA bo dokladniejszy ale jak masz np juz reborna to szkoda kasy bo dużej różnicy jak juz pisalem nie ma

Opublikowano

MMA jest bardziej dokladny w farmie mniej missuje last hitów. Ale dużej różnicy nie ma ogólnie boty porównywalne ale większość ADC wybiera MMA bo dokladniejszy ale jak masz np juz reborna to szkoda kasy bo dużej różnicy jak juz pisalem nie ma

Kappa.png

Ale orbwalk się chyba nie liczy? Typek mial ss gdzie na MMA 100 farmy w 10;02 minucie i 86 w 10;00 na SAC:reborn. Poza tym MMA ma lepszy orbwalking, co tu dużo mówić dla ADC gram MMA. Jeśli nie masz hajsu, to siedź na sac reborn.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

86 farmy? To miał chujowy ping albo pierwszą wersję Reborna. Teraz Reborn nie odstaje ani orbwalkiem ani farmą (Sida zauważył, że mniej osób kupuje Reborna i ogarnął dupe).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...