Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga Do Dywizji

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Lol'a gram od konca grudnia pare dni temu wbilem 30 lvl teraz lece do dywizji .

Moj Lolking :

http://www.lolking.net/summoner/eune/41531271

Oto moje postepy :

1#

2d8rm7a.png

2#

112eu5k.png

Enemy ADC na AFK ale co zrobisz? nic nie zrobisz .

3#

25g6xrb.png

Ten mecz tez by byl wygrany gdyby  od pickowania postaci nie bylo juz napisane TROLL . Lee sin i Darek sie  nie polubili i jakos tak wyszlo. nie wiem tylko czemu w enemy dostałem 2 graczy z golda V .

Opublikowano

Dobrze ci idzie :)

Ja się musze wybić z brązu bo przedwczoraj straciłem silvera

Opublikowano

s5 lepiej nei dawaj rad :)

idzie Ci dobrze. ... xD

na zeda nie kupuj doran shielda ;) a reszta gj ;)

Własnie doran shield dziala dobrze gdy enemy przeciwnik jest dosyc mocny . Z Q bijie tak duzo a defa sie przyda .

Hmm teraz mam takie pytanie Ja mam obecnie 5 wygranych i 4 przegrane . Grałem z kolesiem ktory ma 5 wygranych i 3 przegrane jezeli on wygra reszte bedzie wyzej w dywizji niz ja . Pewnie tak tylko ze przewaznie on ma staty na -( gra ADC) .

No i jest SILVER IV .  Szkoda ze ostatni mecz przegrany moglismy to wygrac , ale trafil sie heimer co non stop pchal swojego TOP'a 0 team work . ss :

wkfinl.png

Opublikowano

Słaba farma i to jeszcze zeedem ;O 190 cs w prawie 40minucie? powinieneś mieć te 300+ ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Słaba farma i to jeszcze zeedem ;O 190 cs w prawie 40minucie? powinieneś mieć te 300+ ;)

nie wypowiadaj sie .... nie kapujesz ze moze powinie roamowac? bic sie etc? dawaj 5v5 ranked (nie isi) i zobaczymy czy 150 bedziesz meic ....

jdr1.png

Opublikowano

Tak wiem ze slaba ale bezemnie ten mecz bylby przegrany musialem latac za teamem i focusowac ADC bo by nie ogarneli >.<

Pasjonat
Opublikowano

Od grudnia wbiłeś 30 lv ? :)

Ja gram od stycznia i dopiero od miesiąca gram codziennie min. 1 meczyk, a wcześniej tak 1 mecz na 2 dni ;p i mam 21 lv o.O Więc gratki szybkiego wbicia lv xD

Farma mogłaby być troszkę lepsza, lecz źle nei jest. :) Powodzenia w dalszych rozgrywkach ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...