Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać ryze, kassadinem itp. na URFIE

iTheLasVegas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skopiuj sobie ClientLibChampionSelectionCore.data z C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.80\deploy\lib

i wklej download:

http://www.file-upload.net/download-8810503/ClientLibChampionSelectionCore.dat.html
https://www.virustotal.com/pl/url/bb0b5f1376d9264e2d6df3b1bff00c28a7432a7175ebbbe06531d425417ae47f/analysis/ 

- client z grą niech będzie wyłączony w trakcie podmiany.

SS: yCvZBvT.jpg

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nie ma już URF'a, według mnie nie potrzebne i do zamknięcia.

Opublikowano

A to daje to samo na rankedach? Można grać zbanowaną postacią? Można na jakimkolwiek draft mode picknąć zbanowaną postać? 

3431810405.png

Opublikowano

A to daje to samo na rankedach? Można grać zbanowaną postacią? Można na jakimkolwiek draft mode picknąć zbanowaną postać? 

wydaje mi się, że nie. było to tylko dla URF mode

jdr1.png

Opublikowano

oczywiście da się to zrobić, lecz to co wstawiłem działało tylko na postacie zablokowane przez rito, a nie zbanowane przez graczy w danej grze, np kiedy blokują jakąś postać bo ma buga, dzięki temu możemy ją picknąć  ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

To dlatego typ na urfie picknął Kassadina, a mówił, że coś mu się zacięło, czy coś w ten deseń i mógł picknąć Kassadina.

Cwane, szkoda że nie pamiętam jego nicku. Dzięki, przynajmniej wiem.

343731479829004887779.png

Opublikowano

powinno byc przeniesione do ksoza/etc. chociaz nei mi o tym decydowac - robienie ludzi w konia/ outdated/ urf odszedł na emeryture)

URF wróci na pewno więc temat się przyda.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...