Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antywirus 2014

Anon1m0wy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, założyłem ten temat bo chciałem poznać wasze opinie na temat antywirusów w 2014 roku. Napiszcie jakiś używacie wy, i jakie polecacie, bardzo bym prosił o uzasadnienie swojej wypowiedzi. Temat założony dla tego że sam poszukuje odpowiedniego antywirusa bo te ścierwa na rynku nie pozwalają mi ochronić komputera nawet przed najprostszym robakiem. 

Opublikowano

Ja mam Nortona 360 z licencją. Posiada firewalla, co miesięczny raport, działa jak CCleaner tylko że 2x lepiej, nie obciąża komputera. Sporo by wymieniać tych plusów bo przez tyle czasu co go mam to żadnych wad nie zauważyłem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ja obecnie myślę nad zakupem AVG 2014 lub Kasperskiego, wiem tyle że AVG jest bardzo wydajny i mało zużywa procesora oraz ramu, ale za to kasperski ma lepszą wykrywalność wirusów lecz niestety minusy też są takie jak że przy kasperskim zwiększa się o wiele zużycie ramu i procesora. Bardzo proszę o wypowiedz osoby ogarnięte w tym temacie i jakiego polecacie, może zasugerujecie wgl jakieś nowe rozwiązanie antywirusowe. Co do nortona to troszke się zraziłem do niego, kiedyś gdy go zainstalowałem to norton był wgl jakąś okrojoną wersją i przy jego instalacji zainstalowały się dodatkowe programy które obciążały system i jakieś nowe paski adresów stony startowe i tym podobne po prostu zrobi lekki "burdel" z mojego komputera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...