Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witaj Inna Gra Podobna Do Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam propozycje zrobic gre taka podobna do gry metin 2 i wzwiazku stym szukam teamu do postawienai tej gry mam juz 5 ludzi ale potrzeba wiecej;

-FoX

-Pyton

-Dziurek

-Kozak

-Damian

Poszukuje teamu pisac na:

GG: 9202498 lub PW albo tutaj pod spodem :D

21571.jpg

29884.gif

www.mpcforum.pl najleprze forum na ziemi

Opublikowano

Pewnie tak dla jaj sobie przekreślił. Może byłbym chętny, ale patrząc po stylu pisania to mam pewne obawy, czy autor ma wystarczającą wiedzę i możliwości do odpalenia projektu (czytaj: czy to nie dziacko neo).

Opublikowano

Mi się wydaje że to dzieciak i to nigdy nie powstanie... wiecie ile to lat trzeba robić? wszystkie tekstury... Questy... Modele 3D itp... jestem na 99,99% pewien że to ni epowstanie!!

90%... To jest to ;]

Opublikowano

Mi się wydaje że to dzieciak i to nigdy nie powstanie... wiecie ile to lat trzeba robić? wszystkie tekstury... Questy... Modele 3D itp... jestem na 99,99% pewien że to ni epowstanie!!

90%... To jest to ;]

Opublikowano

90%... To jest to ;]

Opublikowano

90%... To jest to ;]

Opublikowano

90%... To jest to ;]

Opublikowano

90%... To jest to ;]

Opublikowano

90%... To jest to ;]

Opublikowano

@up dostałeś perma bo spamowałeś wszędzie gdzie się dało co chwile double posty pisałeś i wogóle regulaminu nie przestrzegałeś tera się wyżywasz? , takie są właśnie dzieci neo...

a co do tematu to koleś napewno by tylko klienta metin2 zedytował wszystko i niby metin2 ...

a co do jego postów ma tylko 10 więc na niczym się nie zna

a te imiona to ciekawe skąd :P

1336210110-U81772.png

Opublikowano

Ile tego spamu!!!

Tylko dzieci spamują !!!

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

Autorowi to ja polecam zaglądać do książek a nie marzyć o czymś takim.

Taką grę robi się parę lat i to z rozgarniętym teamem którzy znają się na rzeczy.

PS: No chyba że chodzi ci o gre platformową typu Mario, jeśli tak to sry.

02758850976702993171.png
Opublikowano

a co do jego postów ma tylko 10 więc na niczym się nie zna

NIe no rozwalilo mnie to z 10 min sie smialem xD "ma 10 postów to na niczym się nie zna" To że ma 10 postów to nic nie znaczy... może być informatykiem i umieć 100x tyle niż Ty.. (zapewne nim nie jest i nic z tego nie wyjdzie ale mogło by tak być.. )

Opublikowano

Hhahahahahhahah śmiałem się 30 min.,na pewno nie napiszecie tej gry :).

Żeby pisać gry trzeba znać pare języków pragramowania,a ty pewnie nawet nie wiesz co to jest.

Taką grę,ymir robiło 2 lata i 3 miesiące,z teamem 29 osób......

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Ta są postanowienia dzieciaków 13-14letnich ,którzy jakimś cudem trafili tutaj i zobaczyli napis Własny prywatny serwer.

Wlasnie dzieci tylko spamuja zal

Zaznaczyłem specjalnie wyraz "zal" . Standardowo nooby z metina(dzieci) najczęściej stosują tego określenia.

Żeby zacząć tworzenie własnej gry trzeba spełniać przynajmniej 2 minimalne wymogi:

1. Bardzo dobra znajomość języka programowania (np. C++ )

2. Założenia gry (np. silnik graficzny, questy itp.)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
wzwiazku stym

no i to chyba wystarczy, żeby potwierdzić, że doświadczony informatyk programista, nie robi takich błędów. Żadna gra na 99.9(9)% z jego rąk nie postanie :)

caratal.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...