-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
oudphase
oudphase
Witam, od niedawna jestem szczęśliwym ( nieszczęśliwym posiadaczem Windowsa 8.1 ) posiadaczem laptopa. W środku był win 8, ale odrazu dałem aktualizację na 8.1. Tu właśnie zaczynają się jaja, ponieważ zauważyłem że w środku znajdują się 2 karty graficzne. Są to karty
-AMD Radeon HD 7600M Series
-Intel® HD Graphics 4000
Niby łatwa robota, naciskam PPM właściwości grafiki w Catalyscie ale co? jednak nie jest tak sielankowo. Wyskakuje błąd. Nie można uruchomić programu CCC w tej chwili w programie CCC nie ma żadnych ustawić które można skonfigurować. No dobra spróbuję pobrać sterowniki najnowsze. Nastawiam instalacje a tu co ? Nie można pobrać AMD catalyst mobility ponieważ w komputerze jest zainstalowane niezgodny sprzęt lub oprogramowanie,,,
Nie wiem co robić, a z tego co wiem na tym sprzęciku będę w stanie popykać trochę jak uda się wymienić na AMDka :P.
Reszta sprzętu to :
-4 GB Ramu
-Intel Core i3-3120M CPU @2.50 GHz
Da radę coś zrobić?
P.S Nie wiem jak wbić do biosa na tym systemie, jestem miłośnikiem "siódemeczki"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.