Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Vladimir na topie

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vladimir jest ogólnie bardzo dobrą postacią ale jak się rozkręci. Lecz na początku jest słaba, ale potem jak jest nafeedowana jest nie do powstrzymania. Grałem przeciwko Vladimirowi na rankedzie no i w późniejszej grze był bardzo dobry.
Kontry jego to Xin, Ryze i Swain z resztą champów se daje rade, ale te 3 wymienione są cholernie ciezkie dla Vlada. :D

Opublikowano

Jak dla mnie Vladimir najlepszy na mida pod ap/tanka ponieważ na topie może się znaleść kontra czego nie lubimy... Według mnie vladimir tylko na mida 

Opublikowano

Vladziuchna nie na topa ? co Ty cpiesz kolego xD Vlad jest spoko.. ale niestety kontruje tylko skamieniałe picki sezonu 2/3 malph i shen . dla mnie dalej jest playable... ale to kwestia gustu tak ? Dalej ultem wycarrujesz jak sie oczywiscie dobrze wypozycjonujesz :P

Opublikowano

Vladziuchna nie na topa ? co Ty cpiesz kolego xD Vlad jest spoko.. ale niestety kontruje tylko skamieniałe picki sezonu 2/3 malph i shen . dla mnie dalej jest playable... ale to kwestia gustu tak ? Dalej ultem wycarrujesz jak sie oczywiscie dobrze wypozycjonujesz :P

kontrują skały?

Jeżeli defuje i po prostu lasthituje przy turrecie to nic mu nie będzie. Teraz wole starożytnych zbuffowali (nie wymaga kupna many co dla vlada było kretynizmem) i stał się dobry. Polecam champa

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Vlad jest bardzo dobry jednak ze względu na jego chujowe early game mało osób nim gra, jednakże jeśli dotrwasz do late bez większego feedowania enemy to będziesz ładnie rozkurwiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...