Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie gram w tę grę (elo hell, raki, boosted te sprawy)

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Roam roam i jeszcze raz roam spróbuj oddawać kille i jakoś to będzie

Byłem na każdej linii, ultowałem każde linie żeby nie pushowali ich. Zagrałem za 5 osób i chuj

Opublikowano

Czasem tak bywa, najważniejsze sie nie zniechęcać :D skoro w tej grze ci tak dobrze szło, że grałeś za pięciu, to myślę ża jak w każdej będziesz tak grać to wejdziesz do platyny :D

Opublikowano

Ja dziś miałem grę której NIKT by nie wygrał:

Grałem sobie ww w jgl. nagle patrze bot pada myśle aby wbić jak najszybciej 6 i im pomóc. Po raz drugi się solo wypierdalają i oczywiście report ww. W między czasie mundo z 25 armora na trynde 0/4. Wbijam 6 lece na bota a leona z cait pod towerem stoją ja już zultowałem luciana a Ci dalej pod tym towerem padłem bo lucian był dość feed. I co? Leona afk wszystkich wyzywa od no skili. Vayne padając po raz 3 stwierdziła że ta gra nie ma sensu i też poszła afk i to wsystko w przeciągu 10 minut. Mundo po 5 dedzie też poszedł afk było 2v5 w sumie 1v5 bo brand tylko moją dżungle brał. I nikt takiej gry by nie wygrał bo ww przed 6 to kupa. PoziomG1-P3

Opublikowano

Co robić żeby wygrać? Grać jungle, kontrolujesz wtedy sytuacje na mapie, buffy, smoka, barona + kontrolujesz linie, ktoś sobie nie radzi to mu pomagasz tak długo aż złapie przewagę nad przeciwnikiem i gg. Najlepiej grać takim wukongiem/pantheonem/vi/lee sinem, bo mają doskok, cc i po prostu oddawać kille i gra sama się wygrywa. Osobiście wolę grać adc i zazwyczaj tam idę, ale trzeba naprawdę mieć stalowe nerwy gdy widzi się w early game jak top/mid pada co minutę, a z bota mało można wtedy zrobić, jedynie można liczyć na lepszy rozwój akcji w late game. Zaś mid to roam, roam, roam i pomaganie na topie/bocie gdy sobie nie radzą, a jungler ma wyjebane ( a w goldzie wygląda tak co druga gra ). 

Kolejna rzecz to się nie poddawać i nie denerwować, jak wygrywasz ponad połowę gier to i tak jesteś na + i w końcu dojdziesz gdzie tam chcesz >.>

Opublikowano

Spokojnie, w platynie jest gorzej :) 10 razy gorzej.

Ty przynajmniej miałeś 2 na bocie, i wgl. supporta xD

Skąd Ty to możesz wiedzieć  B) ?

@t

Graj duo, a na pewno będzie Ci łatwiej wygrać :P No i roamuj :_:

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie wiecie jak wyglądają jego gry, wykręca dobre statystyki, więc na 100% roamuje. Po prostu brakuje Ci 'instynktu przywódcy' który zazwyczaj prowadzi do zwycięstwa.

Jak wiemy zdarzają się takie meczy jak np. mój z S3 19/2 i przegrana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...