Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gadżetów na pulpit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wiedziałem za bardzo w którym dziale zamieścić ten temat więc jeśli jest w nieodpowiednim dziale proszę o przeniesienie. 

Słuchajcie, sprawa jest taka - szukam gadżetów na pulpit u Windowsa 7.  Najbardziej jest mi potrzebny tzw. "mini" Gmail na pulpicie, oczywiście fajnie by było jakby pojawiły się jakieś okienka ze zużyciem ramu, procesora itp. Cenię prostotę więc nie chce kolorowych głupot tylko ładne i proste okienka, gdyby ktoś mógł podlinkować jakąś stronę z gadżetami albo coś, bo szukam już trochę czasu i nic, a warto zapytać :) 

lownfast

Opublikowano

Rainmeter, pobierasz do niego skórki, są począwszy od monitorowania zasobów pc kończąc na pogodzie, czy Gmailu.

Samurize jest to equalizer na pulpit, chyba nie muszę tłumaczyć, też pobierasz skórki z neta.

Rocket dock jest to wysuwany, bądź nie pasek z ikonkami, przydatna rzecz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dzięki, nie spodziewałem się takich szybkich odpowiedzi, a zapytam jeszcze.. Windows wycofał gadżety ze swojej oficjalnej strony ponieważ przechwytywały dane itd. W przypadku rainmetera jest to możliwe? 

lownfast

Opublikowano

Dzięki, nie spodziewałem się takich szybkich odpowiedzi, a zapytam jeszcze.. Windows wycofał gadżety ze swojej oficjalnej strony ponieważ przechwytywały dane itd. W przypadku rainmetera jest to możliwe? 

Raczej nie, posiadam Rainmeter i nie zauważyłem czegoś takiego, też przeglądałem o tym programie różne fora i nic takiego nie znalazłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...