Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TestGameMasterem/GameMasterem/Testerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIEAKTUALNE.

1397985010-U482790.png

1397985131-U482790.png Emil.
1397985059-U482790.png 18lat.

1397985240-U482790.png uważam, że jestem osobą o jako takim doświadczeniu, bardzo łatwo się ze mną dogadać (dzięki temu mam dobry kontakt z graczami). jestem spokojny i niekonfliktowy, a także uczciwy, co również jest bardzo ważne. Moja ortografia oraz interpunkcja jest bardzo dobra, to również świadczy o jakości Teamu. część pisze wszystko na "odwal się" tzn robi błędy ortograficzne, nie używa polskich znaków, kropek, przecinków przez co ludzie myślą "dzieciarnia w tym Teamie" (spotkałem takie przypadki). Każdą pracę mi zadaną staram się wykonać jak najszybciej, ale też najlepiej jak tylko potrafię.
1397985194-U482790.png Ciężko mi powiedzieć ile gram w Metina, gdyż najzwyczajniej w świecie nie pamiętam, ale rozpoczynałem swą przygodę z Metinem podczas gdy były tylko 3 serwery na Globalu, więc jakoś w 2007roku. Na prywatnych serwerach od 2010 (pamiętne czasy, pierwszy prywatny serwer na jakim grałem NexusMT2, nie pamiętam pod jakim nickiem wtedy grałem, ale Hooltras rozpoczął moją przygodę z prywatnymi serwerami, zapraszając mnie na swój serwer, czyli na Nexus'a). Później było wiele innych serwerów, na jednych grałem dłużej, na innych krócej.
Jeśli chodzi o doświadczenie jako GameMaster, to mam je niestety tylko na serwerach hamachi. GM na jakichś 4 serwerach, na jednym GA (grało na nim około 50 osób, to dużo jak na hamachi) i jeden miałem swój z kolegą, miał być w późniejszym czasie dedyk, ale on zrezygnował, a sam nie chciałem działać, ponieważ on był technikiem i miał opłacać maszynę (miałem wtedy jakieś 15lat, więc ja nie byłem w stanie opłacać dedyka). również znam około 95% komend podstawowych na pamięć. i tutaj moje doświadczenie się kończy, na serwerze dedykowanym nigdy nie byłem w Administracji ponieważ wszyscy wymagali doświadczenia na dedykach, którego nie ma jak nabrać gdy wszyscy go wymagają. niby raz miałem być, zostałem wybrany w rekrutacji, ale HA wziął hajs z IS'u i zwinął interes.

1397985154-U482790.png Jak już wyżej napisałem, na imię mam Emil, lat 18. Pochodzę z małej miejscowości tuż obok Zgorzelca, województwo Dolnośląskie. w wolnym czasie lubię sobie pograć, czy też pogrzebać w skryptach. głównie interesuje mnie język php, piszę, a raczej pisałem (nie było zbyt dużego zainteresowania, głównie robiłem to dla innych) skrypty pod różne boty na komunikator Gadu-Gadu typu GGCzat, bot do pogawędek itp. Lubię też czasem poimprezować, ale ogólnie jestem spokojny. Zawsze staram się unikać kłótni, lecz wiadomo, że mam wady, jak każdy i z tego powodu czasem do kłótni dojdzie, ale raczej szybko staram się załagodzić sytuację. Jestem troszkę rozgadany, ale jeśli sytuacja tego wymaga potrafię milczeć i wysłuchać dokładnie innych. jestem również osobom uczciwą i sumienną. To chyba na tyle o mnie. jak ktoś chciałby wiedzieć coś jeszcze, można pytać. ;)
1397985289-U482790.pngw tygodniu mam około 6 godzin dziennie. czasami siedzę do późnej nocy, więc dłużej, ale to rzadko. Natomiast w weekend różnie to bywa. od 5 godzin, do nawet 20, jeśli będzie to konieczne, to zorganizuje sobie tak czas, aby móc tyle być. ale w weekendy przeważnie spędzam przed laptopem kilka godzin rano i kilka wieczorem, czasami też po południu. mniej więcej to będzie 10h.

1397985349-U482790.png
~obsługiwać Support (jeśli by był);
~pomoc graczom w grze (zawsze odpisuje na PW, nawet jak jest zawalony kopertami cały ekran);
~pomoc graczom na TS;
~pomoc graczom na forum;
~podsumowując 4 pierwsze punkty: poświęcać czas graczom, zwracać dużą uwagę na ich propozycje/pytania/problemy/prośby (dla jasności nie prośby typu "daj item", tylko przykładowo "chyba znalazłem buga, czy mógłbyś się do mnie teleportować i to sprawdzić?");
~pilnowanie porządku w grze i na forum (możliwe, że również na TS, musiałbym się podszkolić tutaj, bo TS za bardzo nie ogarniam jeśli chodzi o kicki, bany, blokada na pisanie itp.);
~organizowanie różnych konkursów i evetów (uzgodnione wcześniej z HA) oraz wymyślanie ich;
~wyłapywanie graczy korzystających z nielegalnych oprogramowań;
~wymyślanie questów;
~pomoc przy dodawaniu czegoś na serwer (chodzi głównie o resp metinów, bossów na nowe mapy itp.);
~jeśli serwer byłby w trakcie tworzenia, mógłbym testować, sprawdzać drop, doradzać co dodać/zmienić/skasować i inne rzeczy, które by należały do moich obowiązków (w zależności co właściciel serwera by mi przydzielił).

~reklamować.

~Wykonać prezentację (sam raczej jeszcze dobrej grafiki nie zrobię, więc z gotowej grafiki lub od kogoś z Team'u, screeny jakoś mógłbym spróbować obrobić.)
~
niedługo skończę przygotowywać projekt (pomysł) serwera medium. przygotuję również pomysł na serwer easy, easy/medium oraz hard. oczywiście po kolei, nie wszystko na raz. dodam jeszcze, że projekty przedstawię tylko zainteresowanym.

Questy jedynie wymyślam, próbowałem się uczyć pisać, ale mi to nie wyszło. pracuję nad tworzeniem stron www. póki co na darmowym hostingu (estetyka) + nauka html, niedługo wykupię domenę i już na profesjonalnej domenie będę kontynuował naukę. (wiadomo, że na darmowej domenie niewiele można zrobić.) fora na darmowej domenie wychodzą mi całkiem dobre (opinia kilku osób, które widziały), planuję teraz próbować na MyBB.
rzecz jasna posiadam TS3 oraz sprawny mikrofon.

Jeśli byłoby trzeba coś jeszcze, to też bym robił jeśli bym potrafił, a jeśli nie, to próbowałbym się nauczyć.

1397985410-U482790.png najlepiej tutaj, na PW, można też pod GG:34240213. mail: [email protected] - jeśli ktoś się mną zainteresuje będę mógł podać Skype, numer telefonu oraz FB, więc kontakt bardzo dobry.

1397985453-U482790.png

~Dojrzała Administracja. (dojrzała nie musi znaczyć pełnoletnia)

~Doświadczona Administracja. czyt. która potrafi wyeliminować Bugi, coś dodać, coś zmienić itp. bo jak widzę Team'y niektórych serwerów, które teraz wychodzą, to nie wiem czy się śmiać, czy płakać. ostatnio spotkałem takich, co dodając jedną rzecz bugowali pięć innych. chyba wiadomo o co mi chodzi. :)

~Miłej atmosfery.

~ Nie oczekuję i nigdy nie będę oczekiwał żadnej zapłaty.

1397985479-U482790.png
Tutaj jedynie mogę dodać, że Testerem jestem jeszcze niedoświadczonym, ponieważ byłem nim tylko na jednym serwerze, reszta jest opisana wyżej.

1397985570-U482790.pngTak, grafika z CoolText. Więc bez zbędnych komentarzy, że grafika nie moja, że ukradłem itp. ;)

Jeśli ktoś ma jakieś pytania, to śmiało. :P

Opublikowano

Chłopie 18 lat ?

Masz maksymalnie 14

Hejtujesz wszystkie serwery, wyzywasz..

Wątpię żeby ktoś wziął takiego pozera na GMa

NIE POLECAM

GIMBAZA ATAKUJE

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Chłopie 18 lat ?

Masz maksymalnie 14

Hejtujesz wszystkie serwery, wyzywasz..

Wątpię żeby ktoś wziął takiego pozera na GMa

NIE POLECAM

GIMBAZA ATAKUJE

hejtuje? pokaż mi gdzie. dość sporo czasu mnie nie było na MPC, niedawno wróciłem, więc pewnie sugerujesz się starymi postami, gdzie miałem na wszystko wylane. dziś tylko pisałem o ItemShopie jednego serwera, w którym ceny były przesadzone i Ty nazywasz to hejtem, czy też wyzywaniem? w takim razie pozdrawiam.

Opublikowano

@refresh

mała zmiana aplikacji. troszkę dodane, troszkę zmienione, całkowicie nieistotne rzeczy skasowane.

poprawiona estetyka.

Opublikowano

@refresh.

@edit:

niedługo skończę przygotowywać projekt (pomysł) serwera medium. przygotuję również pomysł na serwer easy, easy/medium oraz hard. oczywiście po kolei, nie wszystko na raz. dodam jeszcze, że projekty przedstawię tylko zainteresowanym.

Opublikowano

Moim zdaniem takie podanie nie mają najmniejszego sensu ponieważ GM zostaję się robią swój serwer lub pomagając przy tworzeniu serwera 

- Nikt cię nie weźmie bo napisałeś na MPC forum kilkanaście zdań osobie większość normalnych ludzi bało by ci się dać sam panel do banowania nie mówiąc o komendach 

Opublikowano

Moim zdaniem takie podanie nie mają najmniejszego sensu ponieważ GM zostaję się robią swój serwer lub pomagając przy tworzeniu serwera 

- Nikt cię nie weźmie bo napisałeś na MPC forum kilkanaście zdań osobie większość normalnych ludzi bało by ci się dać sam panel do banowania nie mówiąc o komendach 

może i masz rację, ale ten dział jest między innymi po to, żeby zareklamować swoją osobę. a jak niektóre serwery otwierają rekrutację na GameMastera, to nabierają zaufania do danej osoby przez to, że gra na serwerze? raczej nie. więc składając swoje podanie tutaj, mam takie same szanse, że ktoś mnie weźmie do Team'u jak osoby składające podania na forach serwerów, na których jest rekrutacja. - takie jest moje zdanie. poza tym, mogę również podjąć współpracę z serwerem który powstaje, wtedy będzie możliwość lepszego poznania zanim serwer wystartuje.

@edit

@Djmatejo1 edytuje ten post, skoro Ci przeszkadza, że "spamię" jak ktoś, coś napisze. w razie potrzeby dla właściciela serwera mogę dać skan dowodu osobistego.

Opublikowano

jak by ci to powiedzieć

Czy naprawdę masz 18 Lat :) ?? tego nwm.. i nie będę komentował

Podanie fajnie napisane czy polecić ?? hmm tego sam nwm.. z powodu że jak ktoś coś ci napisze to odrazu spamisz

Opublikowano

Wprowadzone kilka zmian, między innymi:

~ Nie oczekuję i nigdy nie będę oczekiwał żadnej zapłaty.

oraz dodana nowa forma kontaktu.

Opublikowano

@refresh.

@edit:

dodane:

pracuję nad tworzeniem stron www. póki co na darmowym hostingu (estetyka) + nauka html, niedługo wykupię domenę i już na profesjonalnej domenie będę kontynuował naukę. (wiadomo, że na darmowej domenie niewiele można zrobić.) fora na darmowej domenie wychodzą mi całkiem dobre (opinia kilku osób, które widziały), planuję teraz próbować na MyBB.

Opublikowano

hejtuje? pokaż mi gdzie. dość sporo czasu mnie nie było na MPC, niedawno wróciłem, więc pewnie sugerujesz się starymi postami, gdzie miałem na wszystko wylane. dziś tylko pisałem o ItemShopie jednego serwera, w którym ceny były przesadzone i Ty nazywasz to hejtem, czy też wyzywaniem? w takim razie pozdrawiam.

Dojrzałeś w 2 miesiące ? Nie sądzę, że tak szybko człowiek może się zmienić.

Aczkolwiek życzę ci powodzenia..

Opublikowano

Dojrzałeś w 2 miesiące ? Nie sądzę, że tak szybko człowiek może się zmienić.

Aczkolwiek życzę ci powodzenia..

rozwiń swoją wypowiedź, bo nie mam pojęcia co masz na myśli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...