Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dziwna reklama mi wyskakuje.

SearsWesalDeath

Pytanie

Opublikowano

Witam, od paru dni wyskakuje mi dziwna reklama po lewej stronie, mam AdBlocka, czyszczę kompa co dziennie, defragmentuje co 5dni i to nic nie daje. wkur. mnie to strasznie, co włącze jakąs strone/zakłądke itd. to się pojawia po lewej stronie.

Niżej screen :

6b67f42241422354gen.jpg

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie pomogą wyższe porady to zmień adblocka ; )

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

taki temat powinieneś napisać w dziale komputery. jest to adware. w dziale komputery w subforum poradniki znajdziesz podpięty temat z "logi co i jak" wykonaj logi OTL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...