Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca mi się mainować Wukonga na rankedy?

Mam b1 i 90pkt,.Bardzo lubię grać adc, ale jak widze, że tank nie idzie jako pierwszy i nie inicjuje to się grać nie chce.Na czym jest lepszy? 

Jungle

Mid (ogląda się stramerów :D)

Z góry pozdrawiam, dziękuję i daję lajki.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Najlepszy jest na jungli. Jest dobry, sprawdza sie dobrze, gdy masz yasuo w teamie. Oplaca sie mainowac malpe, aczkolwiek nie jest najsilniejszym junglerem. (nowa meta z latarką. Teraz op junglerzy to tacy co szybko czyszczą jungle i co potrzebują prędkość ataku i sam atak)

Opublikowano

Najlepszy jest na jungli. Jest dobry, sprawdza sie dobrze, gdy masz yasuo w teamie. Oplaca sie mainowac malpe, aczkolwiek nie jest najsilniejszym junglerem. (nowa meta z latarką. Teraz op junglerzy to tacy co szybko czyszczą jungle i co potrzebują prędkość ataku i sam atak)

Jaja sobie robisz?

Jak maxujesz E to masz 1.5 speed attacku, z E masz AoE w campach, masz reset aa z q i obniżenie armora.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Według mnie najlepszy na topie chociaż ma dwie pospolite kontry mianowicie : Olaf i Jax

+Niewidka którą fajnie się robi combo

+E Które przydajesię do harrasowania

+Q Które ma największy dmg ze skillów

+Ulti niczego sobie w teamfightah

+Duży dmg w Early

+Niezła farma

Opublikowano

Olaf na topie raczej nie jest taki pospolity.. ;x. Za to jax i owszem. ale Wu jest super do jungli z lizardem nieskonczony sustain. gank z niewidki + doskok i ult co na bocie rowna sie doubleowi lub na midzie/topa flashowi . swietny do yasuo na midzie lub topie wiec polecam do jungli ! :)

Opublikowano

Według mnie najlepszy na topie chociaż ma dwie pospolite kontry mianowicie : Olaf i Jax

+Niewidka którą fajnie się robi combo

+E Które przydajesię do harrasowania

+Q Które ma największy dmg ze skillów

+Ulti niczego sobie w teamfightah

+Duży dmg w Early

+Niezła farma

Tak jak kolega.

Moim zdaniem najlepszy jest na topie. Naprawdę potrafi ładnie namieszać w druzynowej walce. Na lini też sobie nieźle radzi i możesz go stosować jako counter picka na olafa lub jaxa ewtualnei tryndę.

Opublikowano

Moim zdaniem wu jest bardzo strong, szczególnie jak ktoś powiedział w jungli. Mocne ganki, całkiem przyzwoite cd na wszystkich skillach, zrobisz sie lekko pod tanka a reszte ad i rozpierdalasz teamfighty.

Opublikowano

Obecnie Wu jest jednym z najsilniejszych champów w jungli, bardzo dobre ganki z W, doskok z E. W dodatku op ult w tf. Jak najbardziej możesz go mainować

AltairX_eune_64_3_logo.png

To jest slasher! Horror, hip-hop, chory rap

Slasher, ożywię zmory, które widzisz w snach

Jeśli pokory Ci brak, kara Cię nie ominie

Stań przed lustrem i pięciokrotnie powtórz moje imię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...