Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

probllem z grafika

KubaNTV11

Pytanie

Opublikowano

Witam, w czerwcu zakupilem nowego laptopa (dell inspirion 7520).. Bylem z niego bardzo zadowolony poniewaz wiekszosc gier chodziøa na full detalach lub bardzo wysokich... jednak pojawil sie problem, laptop zaczal korzystac z grafiki intel zintegrowanej a nie tak jak wczesniej amd. Przelaczanie grafiki w catalyst control center nie dziala... postanowilem zmienicarrow-10x10.png karte w biosie.. jednak nie moge uruchomic biosu.. klikam: f1-f12, delete, shift, insert, tab i wszystkie takie inne.. jednak nic sie nie dzieje.. pomózcie mi wtym poniewaz juz od miesiaca walcze z ta sprawa i nawet sb pograc nmg bo sie wszystkie gry zacinaja.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aktualizowałeś sterowniki spróbuj zainstalować nowe sterowniki na nowo  jak nie pomoże to problem taki sam mieli  tutaj 

też mam w cpu grafike ale wyłączona nie wiem czemu  i mam tylko zew [samsung r780]

jeżeli coś pomogłem to + :-]

Nie pomoglo

Opublikowano

Zacznijmy może od podstaw, sterowniki są up-to-date?

Cytat z innego forum :

"After switching on your computer, let the DELL logo appear before pressing the F2 key until Entering Setup is displayed on the screen."

Po załączeniu się loga dell'a klikasz f2 PO Załączeniu.

A jak nie to fn+del/f2 także PO załączeniu się loga.

graphic.png
Opublikowano

aktualizowałeś sterowniki spróbuj zainstalować nowe sterowniki na nowo  jak nie pomoże to problem taki sam mieli  tutaj 

też mam w cpu grafike ale wyłączona nie wiem czemu  i mam tylko zew [samsung r780]

jeżeli coś pomogłem to + :-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...