Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do carrowania SIlvera

DenitoV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję jakiejś postaci do carrowania silvera, bo jak widze głąbów w temie co przegrywają linię,a ty wygrywasz linię to i tak nic nie zrobisz, więc potrzebuję postaci takiej która dobrze carruje grę.

mam już jedną taką postać jaką jest Fizz ale często banują i liczę, że coś polecicie. Głównie myślę nad :

-kassadin (chyba nadal potężny jest

-yasuo

-zac

-vi

-lb

-fidle

-?

Z góry dzięki za odpowiedź!

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak carrowanie silverów ziomek....

Poprostu wybierz postać którą chcesz w tym przypadku polecam(Lb)

i graj normale tak z 12-15 normali i potem troszke na botah i znowu  2 normale i mozesz grac rankedy 

Tylko musisz ogarnąć

Opublikowano

Bez zastanowienia kupuj zeda. Zed jest maszyną do zabijania, ultujesz adc i tf macie wygrany.

Zed ma to do siebie ze jak wbijasz sie w adc to team pleci za toba, bo w poznym mid-game albo w late zed jest na kilka skili od przeciwnikow, nawet jak zlozysz mu jakiegos omena czy cos to i tak jestes bardzo squishy, ga obowiązek ale dzieki ga wygrasz jeden tf, a w nastepnym go nie masz i juz jest problem.

Ja polecam leblanc, malo kto potrafi na nia grac a kazdego robi na combo, dobrze sfeedowana z dfg nawet tanka ma na combo

Yasuo, co prawda trzeba go ogarniac a to moj main wiec jak jest yasuo nie zbanowany i mid wolny to gg.

Hmm jax? robiac botrka + trinity i reszta full dmg wyciaga masakryczny dmg, sam wygrywasz tfy.

Renekton, cos jak wyzej tyle ze to bardziej bruiser.

Thresh, niby support ale dobry cdr, troche tanky i carrujesz early + teamfighty

rYD9JSA.png

Opublikowano

Polece ci Le Blanc:

+silence

+stun

+doskok

+tons of dmg w early

+bardzo dobre early

+mechanism escape

+ulti, coś jak ulti karmy, że możesz użyć 2 raz tej samej umiejętności

-trochu manożerna

-dosyć często banowana

-trudna

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ja polecam Sorake AP/MID lub Soraka FULL TANK/TOP. Soraka pod tanka, nie dość, że ciągle spami z "e" i "q" i DMG robi takiemu - Malphite to zabije prawie 80% toperów. Bo nie są na to przygotowani.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Najlepszymi postaciami są trynda i yi, Dużo skilla nie potrzeba a np takim tryndą to się w sliverze topa nie da przegrać, nikt nie potrafi go skontrować.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...